Esra1_ Karagozz bende 3 gundur cekiyorum mafoldum 2 gun gunde bir kere yaptim makattan kan geldi bugun yapamadim suan kivraniyom resmen 😔 ne denediysem ise yaramadi zeytinyagi ictim kayisi yedim sut ictim.ilik au ictim komposta ictim corbaaa bol suu hic biri fayda etmedi nolcak bilmiyom 😓 agliycam resmen
[silindi] Karagozz canım benimde geçen haftalarda kabızlık sorunum vardı ıspanak çorbası iyi geliyor herkeste aynı mı bilmem ama dene 🙋🤗🤗🤗🤗
Buse91 Karagozz demir ilacı kullanıyor musunuz? Bende aynı sıkıntıyı yaşadım çünkü kullandığım hap mahvetti beni şimdi başka bi ilaç deniyorum
Pearly Karagozz canım bol sıvı tuketmeye çalış yemek olarak içecek olarak her anlamda. bır de aç karnına sabahları 1 kaşık zeytın yağının içine lımon sık iç
Nicemom Bu gün doktorumdan geldim aynı sorunu söyledim süt içerisine kepekli un atıp içmemi söyledi fitil ve krem yazdı sütü deneyebilirsiniz ben de deneyecem.
Karagozz Nicemom ben gecen hafta soledım normaldır sıvı seyler tuketemediğğn ıcın daha sıddetlenırse uzun surerse lavman veririz ddı
Karagozz Buse91 hayır sadece folik asit Baska hıc bırsey kullanmıyorum ama cok fena olmaya basladı kanama vaya olmaya basladı nisanda gıdıcem doktora ozamana kadar surerse mecbur lavman verıcek
Dunyam17 Duphalac şurup kullanabilirsiniz,benim de şikayetlerim aynı,doktorum bu ilacı verdi,fayda gördüm, gebelikte kullanımında sakınca yok,acil şifalar diliyorum
seherakds Kabızlık için bana en iyi gelen şey erik reçeli mürdüm eriği reçeli annem az şekerli yapmıştı ne denediysem olmamıştı ama reçel 1 gun de fayda etti hala arada yiyorum olmayım diye bide diğer erik recelleride faydalı olur diye düşünüyorum kayısı reçeli varsa yada onuda deneyin direk kaşıkla yiyorum ekmek yemeyin bide içtiğim suyumun içine de koyyorum suyu öyle içiyorum 😊 ama şekerine dikkat edin az olsun şekeriniz çıkmasın bide
Esra1_ Kizlar progestanda kabizlik yapiomus doktorumla konustum smdi bni sabah cardi bebise bakacak ona gore kesecek progestani