Tubadincay 35 haftalık hamileyim malesef 5 aylikken bende de görüldü bu siğil HPV kondilom deniliyor. Ve ben de doktor gozetimi altındayım 38 haftalıkken sezeryan olucam. ALLAHIM bu acıyı düşmanın başına bile vermesin fazla aaciyor bazen yuruyemiyorum bile kaşıntısı da çok ve ara ara siğil kopuyor düşüyor.
RabiaMG Marinedeniz benm mantar evlendigimden beri gecmiyor malesef esimle birliktede tedavi gordk ama suanda var dr banada mantardan ckms demisti insallah hpv degildr ama iltimal olsa test yaparlardi bence
Roje Zbetul dünde ben gittim küçücük bı tane vardı makatta kesinlikle sezaryen olucan ddi gözüne bulaşır diye bende baya üzüldüm korkuyorum da
Zbetul Roje maalesef öyle canım ya bulaşıcı pislik bişey allah korusun Bütün kötü hastalıklardan doğum sonrası iyi takip edecem ne gerekirse yapacam üzerinde durulması gereken bir hastalık basite almamak lazım kesinlikle rabbim hepimize şifa versinde doğumdan sonra geçip gitsin bi daha gelmesin
RabiaMG Marinedeniz canim benim dis kisimda degil nasil anlatsam tam giris kisimda ic kisimda pitir pitir kucuk kucuk seyler var benden kultur flan alindi birkackez dr hep mantardan bunlar dedi ayirt ediyolardr buyuk ihtimalle benim temizligime etki etmiyo yani ic kisimda ama tabi doguma engel olur mu bilmiyorm 12 haftaligm daha ama mantarm hala var artk dogum sonra gecse diye dua ediyorum mantar varkernde normal dogum olmuyoms sanirim bakalim o zamana gecer insallah
Marinedeniz RabiaMG evet benim de ic kisimda canim pitir pitir yanyana kirmizi kabarcik gibi ya insallah mantardir hpv olmasin da;/ mantar olunca normal dogum olmuyormuymus :/ haftaya doktora gidince gostericem ama korkuyorum icimde endise var insallah cabuk gecer tedavi olur 30 hafta oldm ben
Zbetul RabiaMG inşallah geçer ama bir kere o virüs vücuda girmiş diyorlar yani ortalıktan kaybolsa bile yapmıyorlar diye duydum başka bir blogda
Zbetul Marinedeniz yani ben şahsen mantardan dolayı normal doğum olmuyor diye bişey şimdiye dek duymadım siğilde öğrendim ama mantar da öyleyse çok kötü Olmuş ya 🙈 anam eskiden insanlar hpv siğil mantar nedir bilmiyordular normal doğuruyorlardı 🤷🏻♀️
Zbetul mrvmrv123 bir dahaki kontrole gittiğinde doktoruna danışırsın canım. Eşinde kendini kontrol etsin onda da var mi diye doktorlar soruyor çünkü eşinizde var mi ondan da bulaşmış olabilir diyorlar
Zbetul TAkilicci tabikide bebeğimi düşünüyorum onu tehlikeye atacak bişey yapmam bunu kimse de istemez zaten hvp beni korkutuyor çıkmasına üzüldüm normal olarak!
Marinedeniz Zbetul evet eskiden hayat daha guzelmis her acidan sezaryen dogum bile cok nadirdi smdi yedigmiz seylerden bile tedirgin oluyoruz annem bizim zamanimizda hic boyle seyler yoktu dikkat etmezdik dio 😃
Ruyaaa Zbetul uzulmeyin sezeryan o kadar korkutucu bisey degil bende kizimi sezeryanla dogurdum simdi yeniden hamileyim yeniden sezeryan olucam. Saglkla al kucagina gerisi bos.
Zbetul Ruyaaa yok canım bazı Kişiler normal doğum olabilecek Durumdayken keyfi sezaryen yapıyor korkmuyorum da şu virüsle ilgili araştırmalar beni korkuttu 🤷🏻♀️
TAkilicci Zbetul siğillerim yüzünden sezaryen olacağım deyince başlık da, haklı olarak sezaryene üzüldüğünü düşündüm, sana bebeğini düşünmüyorsun diyen mi oldu ?
Ruyaaa Zbetul anladm benimki mecburi sezeryandi, tabi herseyin normali güzel ama buda oluyorsa gereklidir :) ben devlette ameliyat oldum inan memnun kaldim. Zaten ameliyathaneyi gorsen farkli dusunursun. Hersey steril, korkma :)
Zbetul TAkilicci TAkilicci evet canım siğiller yüzünden sezaryen olucam yanlış bişey dememişim başlıkta ☺️siğillerim vajinanjn içinde çıkmasına çok çok üzüldüm daha çok ürküttü beni. Şahsen isterdim de normal doğum olmayı ki en iyisi de normal doğum bu tartışılmaz