mrvmrv123 Zbetul sigil varken temizlik nasil olmali genital bolgenin jilet agda zarar verirmi nasil yapicaz yaa
Nrs1234 mrvmrv123 normal doğuma engel oluyormuş heralde çok üzüldüm ama benimki genaitalde değil bacak aramda inşallah sorun olmaz yarın soracağım artık bugünde kan ve idrar verdim yarın sonuç alacağım
mrvmrv123 11bsb hpv hamilelikten onceki testlerde olsa cikmazmiydi benim tup bebek butun testler yapildi.hamilelikten sonrada hic iliski olmadi
11bsb mrvmrv123 ben gebelik öncesi smear bile verdim çıkmadı. Bakilan direk o olmayınca sanırım belli olmuyor.
mrvmrv123 Nrs1234 benim sezeryan diye konusmustuk tup bebekden dolayi riske girmek istemedi.kan ve idrar ne icin sigillemi alakali
Nrs1234 mrvmrv123 hpv olarak geçiyormuş siğil virüsün ismi yani herhangibi enfeksiyon var mı diye idrar istedi doktor canım
mrvmrv123 Nrs1234 hmm anladim buraya yaz bakalim dr ne dicek yarin sonuca gore.benim kontrole dha 1 ay var nerdeyse ona gore bende gideyim tekrar
Zbetul mrvmrv123 benim doktorum hiç bir şekilde ağda epilatör kullanma dedi jilet kullan ama o bölgeye dikkat et o tarafa dokunma bırak tüylü kalsın dedi
RabiaMG Zbetul kucuk kucuk sigiler benimde var ama dr bana mantardan ckmstr dedi surekli mantar tekrarliyor bende onunda bir zarari olur mu ki normal doguma ben daha 12. Haftadaym
Marinedeniz RabiaMG sanki bende de o sekilde cikmis canim ama bayadir varlar ayni sekilde biraz azaldi gbi mantar vardi bende iki yil once felan doktora sordugumda mantardan cikmis demisti ama ins hpvden degildir yaa korkuyorm
Seymasezer Zbetul ama ben semear testi yapmıstım temz çıkmıstı bide vajinamın kenarlarında değil benim üst genital bölgemde yinede sorun olur mu acaba ?
Zbetul Seymasezer Seymasezer benimde sadece üst genitaldeydi doktor belki düşer kendiliğinden diye bekledi ama düşmedi aksine çoğaldı iç bölgeye de attığını görünce kesinlikle olmaz dedi . Ama doktorların çoğu nerde olursa olsun normal doğum olmaz diyorlar o virüs vücuda girdi bi kere 😒
Eltezcan Seymasezer smear yeterli değil hpv de baktirmak gerekiyor ketemden. Bazı tipler rahim ağzı kanserine sebep olabiliyor. Hpv görüldüğü an sezaryen endikasyonu konuyor. Bende aynı sebepten sezaryen olacağım. Doğum sonrası da sık smear takibi öneriliyor.
Sueda29 Kızlar bende siğil değilde et ben var yani bu doğdum doğalı var.acaba doktorla bu durumu paylaşmalımym
Zbetul Tatlis cinsel yolla bulaşıyor diyorlar özelikle sordu doktor bana eşinde var mı ondan bulaşmış olabilir dedi ama eşimde göründü yoktu onda bişey nasıl olduysa bulaştıysa bilemiyorum bağışıklıkla alakalı muhtemelen yoksa başka bi açıklaması yok 🤷🏻♀️
Kubraomer Zbetul inşallah temız sonuclar alırsıncanım 🥰 dogumdan sonrada 6 ayda bır smeer ver mutlaka ☺️