Selva98 pardonda kim aşı mağduru olmuş? Ben de bu konuyu baya araştırdım aşı yaptırmayan bunu savunan herkesi dinledim okudum, şu yayımlanan makale ve sonradan iptal edilen, Makaleyi yazan doktorun neden men edildiğini okudum. Açıkçası hiçbiri beni ikna etmedi yani bu yazılanların hiçbirini aşı olmama ya da bebeğime aşı yaptırmaya engel olarak görmedim. Evet her ilacın yan etkisi var, aşı zaten zayıflatılmış virüs veya bakteridir, ya vücutta çoğalan suşlardır ya da belirli dönemlerde alınarak bağışıklık kazanır vücudun, yani aşının olayı bu zaten, insaların herzamanki gibi abartması olarak görüyorum. Gıda mühendisiyim, denetçiyim, bu bakış açısını gıdada da, sağlık alanında da, ilaçlarda da şampuanlarda da makyaj malzemelerinde de heryerde yapıyorlar, koruyucular katkı maddeleri var koruyucu nedir katkı maddesi nedir? Herşeyin bu kadar öcü olduğunu düşünmüyorum. Aşı karşıtlarının olayıda th.. ile başlayan koruyucudan dolayı ismini hatırlamıyorum şu an. yani bunu parabene de yapıyoruz, sls yede yapıyoruz, sodyum benzoata da yapıyoruz. Ama yeri geliYo hepsini ilaçla yediklerimizle alıyoruz. Böyle psikopatça yaşanmaz bence.