Meltemtuncoz Bu haftama kadar hunharca yedim içtim😂😂 30+5 9 kilo aldım şuan bi kaç gündür hiç iştahım yok zorla yiyorum yemeği sizler ne durumdasınız annişler🤗
Sermec Meltemtuncoz benım 32 den beri cok iştahım kapandı 36+6 haftalık hamıleyım zorla yıyorum sırf bebeğim besınsız kalmasın dıye 27 kılo aldım toplamda 63 kıloyum
Nehir66 Meltemtuncoz Mrba bizde 30+5 haftalığız prensesimle bende 9 kilo aldım hamileliğimden beri 🥰ama iştahım aynı 😏Değişmedi bende 😁
Tugbacolak Meltemtuncoz aynı valla ya elımd ehep bırseyle dolasırdım 13 kılo aldm bırden kesıldı nerdeyse 2 ogune dusdu yemek yıyısım aralardada meyve faln zorluyorm kndm kılo olmadm daha acaba ben almayınca bebekde kılo almazmı
Meltemtuncoz arslanmerve57 Doğurana kadar idare etcez yapcak bsy yok gerci bide bunun lohusalık dönemi varmış o zamanda cok iştah açılırmış😂
Meltemtuncoz Tugbacolak Ne güzel işte alma kilo daha iyi😀 bi kaç postta görmüştüm böyle annenin kilo almaması bebeği etkilemezmiş
Tugbacolak Meltemtuncoz ınsallah oyledır bebek aldıgı surece ben onemlı degılım alıyım almıyım umrmda olmaz yetrkı bebiş saglam ılerlesn☺️
Tgb2310 Meltemtuncoz ayyy bende istiyorm ondannn prş dr gitcem yine bi dünya kilo almamam gerektğni anlatacak
doganBanu Meltemtuncoz bende 30. haftaya kadar 17 kilo aldım. Şuan 38deyim Son 8haftadır hiç almıyorum💃🏻💃🏻Ama Hamilelik reflüsü son iki haftadır bitirdi beni🤦♀️
EbruIrmakAhmet Meltemtuncoz ayyy ne güzel umut oldun bana valla 26 haftalığız bizde inşallah benimde biraz kapanır iştahım 😂
Meltemtuncoz EbruIrmakAhmet O haftalarda bende öyleydim yemeğim biterdi tabağı daha mutfağa götürmeden acıkırdım 😂😂😂
zelis63 Meltemtuncoz zorla yeme değil ama eski iştahim benmde 30. Haftadan sonra azaldı kilo alımımda
Meltemtuncoz zelis63 Aynen canım bebeğinin hareketleri nasıl benimki hareket ediyor ama cok hissettirmiyor kendini yani böyle şiddetli bi vurusu yok eskisi gibi normalmi acaba sakinleşti