Ardenali Arkadaşlar 24+2 yiz detayli ultrasonda boynumuza kordon dolandığı görüldü doktorum endişe bile duymadı bana da kafaya takılacak birşey değil dedi 1 ay sonraya kontrol verdi fakat içim rahat etmedi,bu konuda tecrübesi olan var mıdır aranizda?
Melissa_20 Ardenali canim ben 15+5haftalik gitdiyimde bendede oyleydi dogana kadar cikarir diyorlar ben wimdi 26+5cikardi inweAllAh cikarir korkma
juliet Ardenali çok tecrübeli sayılmam ama bana da 26 veya 27 demişti bi tur kordon var bende biraz panikledim şu an için sıkıntı değil hareketlerini takip et eğer çıkmazsa vijanal doğuma engel olur sadece korkma dedi
mlsmrtgll Ardenali https://www.instagram.com/p/B7sfhkknqby/?igshid=zkae9ewf0vex canım bak burda kadın doğumcu kordon yapısını anlatmış izle için rahatlar bence
minnos6 Ardenali canım benim 34 haftada dolandı ve haftasından dolayı sıkıntı olabileceğini söyledi ciğer geliştirici vurdu her ihtimale ve hergün nst haftada 3 gün kontrolle 37 tamamladk şükür cumartesi dogum zaten o haftalarda bebeğin suyu önemli bir sıkıntı olmaz inş
Melissa_20 Ardenali korkma canim oyle sorun olsa doktor soylerdi hem inweAllAh cikarir boynundan cogu insanda oylee oluyor seni anliyorum bende korkmuwdum sonra soylediler korkulu birwey olmadigini inweAllAh hic birwey olmaz inweAllAh
Ardenali juliet zaten sezeryan olacak doğum şekli ondan yana bir sıkıntım yok fakat bebegin genel sağlık durumunu olumsuz etkiler mi diye endişelendim.
juliet Ardenali bana etkilemiceğini bunun çok normal olduğunu söyledi doktor ama endişelenmekte haklısınız bende korktum çünkü