Nursel45 11 haftalık hamileyim bir kere rüyam da nar gördüm kız çocuğunuz olacak diyor dün de soğan limon gördüm erkek çocuğunuz olacak diyor siz hiç böyle rüyalar gördünüz mü cinsiyetle alakası var mıdır
KubrAbdullahh Nursel45 ben kızımı gördüm yıkadım ismini söyledm cinsiyeti ögrenrken doktor erkek dedi hayr kız dedm inanmadm doktor şüpheye düştü dedm okadar eminim ki kız olduguna içimede öyle dogdu snra vajinal bakalm bide dedi tekrar baktı dedi gercekten kızmış kordonmuş o beni tereddütte bıraktn anneler hissedyo gercektende dedi 😊
berel15 Nursel45 bende rüyamda birsürü altın bilezik görmüştüm erkek bebek olduğu yazıyordu annemde mavi tavşan görmüştü oğlumuz olacak nasipse
Meleko Nursel45 ben rüyamda salatalik yedim şeftali yedim boynumda altın kolye gördüm annemde hep mavi şeyler goruo doktorda %90kiz dedi ama annem hala erkek olucak dio😁😁
littleon Bende şimdiye kadar hep kucagımda cock gordum ama kız mı erkek mi hiç göremedim.. Hamileliğimi ogrendikten sonra erkek bebek emzirdigimi gordum ve oglum oluyor hissetmiştim oglum olcagını😍
ilayy Bende hamile kalmadan önce rüyamda kucagima erkek bebek vermisti biri ve erkek bebek emzirdigimi görüyordum ilk hamile kaldigimda kiz gibi hissetmistim su an 14. haftada cinsiyeti ögrenmedim ama cookk merak ediyorum 😁😁
Dilan-acr Rüyamda 2 kez erkek bebek gördüm birinde emzirirken birinde sımsıkı sarılırken 😁 erkek bebeğim oluyor 14 haftalığız 🤰🏻🤩
Karagozz Ben de rüyamda yattığım yatağa ufak yastık koyuyorlar Dı üstünde kız ismi yazıyordu akesın kızım olacak dıyorum dun de kız cocugu emziriyordum rüyamda herkez kız dıyor bazılarıda yüzünde farklı Bı mana var Bi güzellik var erkek olur dıyor
Elanur070717 Nursel45 37 haftalik hamileyim hamile oldgunu öğrendikten s9nra rüya gördüm oğlumun adını söyle bana cami hocası ruyamda cinsiyeti bile belli değildi kesesi oluşmamıştı bence belirler