TugceeSertttt Ilkannelikheyecani aynı durumu oğluma hamileyken yaşadım. Yediğim tatlının haddi hesabı yoktu. İşin enteresan tarafı hamile kalmadan evvel tatliyi ağzıma bile süremezdim midemi bulandirirdi hic sevmezdim 😂 her aksam fix ekmek tatlısı en şerbetlisinden 😂 sonuç olarak 26 kilo aldım 🤭
Baharuras1321 Ilkannelikheyecani bende çikolata baklava pasta dondurma haddi hesabı yok yiyorum 22 haftalığım bugün doktora gittim çikolata baklavayı biraz azalt bu aralar dedi
Yaman Ilkannelikheyecani ben cnm bastan tatlidan sogudum şimdi cok cnm istiyor doktorumda yasakladi ama gene yiyorum azda olsa ben dondurma sevmezdim simdi yiyorum cnm istiyor 🙂
setenay-92 Ilkannelikheyecani bendede vardı canım tatlı isteği hep çikolata ve tatlı aşeriyordum ama geçti .
Yaman Ilkannelikheyecani ben kışın hic yemem cnm yazinda cok aramam kaşindiriyo beni ama cnm istiyor simdi 🙂ama tatli ayri tabi 🙂
Ilkannelikheyecani Yaman Evet benimde hic aram yoktur domates salatalik felan ama boyle tam vakti gelsin guzel bahce domatesleri burnumda tutuyo bahcenin ortasina oturup suyu aka aka yemek istiyorumm😊😊😊
Twinksmom Ilkannelikheyecani Ben canım ne istediyse yedim yiyorum tutamadım kendimi bişey olur diye de yedim canım istedikçe 🤰🏼🤩
Asl_93 Ilkannelikheyecani 21+2 haftalığım tutamıyorum kendimi resmen 🙈😍 devamlı çikolata yiyesim geliyor 😂 çikolata krizine giriyorum 🙈😂
Ilkannelikheyecani Asl_93 Ne yapicaz bu sekilde her yiyisimde vicdan azabi çekiyorum ama yinede dayanamiyorumm
Buse62 Ilkannelikheyecani benim tatlı degilde aşırı ekşi yiyesim vardı o haftalarda hep ekşi şeyler yedim tatlı istegim son haftalarıma dogru oldu ama yine aşırı degil normalde ekşiyi öyle sevmem ama çok yedim