Ranahes Kızlar sürekli limon yiyorum ya acaba zararı varmıdır bilemiyorum ama sürekli canım ekşi şeyler istiyor 🤦🏻♀️
Zzss2707 Ranahes Öncelikle afiyet olsun canım ye ama istersen çok da abartma 😊 Çünkü limonu çok yemek bebeği zayıflatıyormuş banada bi teyze söylemişti yeme kızım diye ne kadar doğrudur bilmiyorum ama eski insanlar Çok da yeme sen ☺️
Busraay_ Ranahes Limon kan sulandırdığı için ilk aylarda tüketmek biraz sakıncalı diye biliyorum canım, nefsini köreltecek kadar ye ne olur ne olmaz 😌
Minikkusum_ Ranahes ayy o limon.. Kabuğuyla yemek istiyorum bazen 😄😄 Ben tuzlayıp yiyorum tabi sürekli değil ara sıra
Ranahes Zzss2707 bende nette araştırdım biraz tam aksıne kemıklerı güclendırıyormus anne karnındaki ama bilemiyorum ya😅
Kzycgl Ben ilk hamikeliğimde hep yedim.kabuğuyla gemde.ikinci gebeliğim şimdi.bazen çok canım istiyor yiyorum yine.
Minikkusum_ Ranahes bebeğin zayıflamasından korktuğum için çok yiyemiyorum limonu görünce gözüm dönüyor ama napalim 😄😄
Ranahes Minikkusum_ yok sanmıyorum zayıflattıgını çünkü benım oğlanın gelısımı cok iyi diyor doktorlar
Minikkusum_ Ranahes benim bebişim de çok iyi maşallah sağlıkla doğsunlar inşallah sadece biraz dikkat etmek gerekiyor galiba ☺☺
Mirage91 Ranahes doktoruma ilk gittiğimde bol bol şekersiz limonata iç demişti valla o kadar midem bulanıyordu limon yiyince kendime geliyordum hiç bir zararı olmadı
Pelo_00 Ranahes limon çok sağlıklı ve yüksek miktarda c vitaminine sahip bir zararı olacağını düşünmüyorum tabi her şeyin fazlası zarar bunu da unutmamak lazım
Happy46 Ranahes iki oğlumdada deli gibi limon yedim tuz döküp hala yiyorum 29 haftalığım bebeğin kilosu fazla diyo doktor 😄