GulcanYvz 13+4 olduk karnımda bişeyler seyriyor gibi pıt pıt oluyor gibi acaba bebeğimi hissetmeye başladım mı ?
6745 GulcanYvz ben de 13+3 üm aymı seylerı ben d3 hissediyorum ama acaba bebegın hareketleri mi emin degılim
Sermec GulcanYvz hayır canım en erken ikinci gebelıkse 15 16 ama ilk gebelıkse ve zayıfsan 17 de hissedebilirsn ben 17 de hissetmiştim ama o da sanıyelıktı o hissettiğin şey su an nabız atması
juliet GulcanYvz bünyeden bünyeye değişir herhalde ama ben 20de hissetmeye başladım 21de 22de netleşti o zaman bundan öncekiler hareket değilmiş dedim mesela 😀
NisaMomy GulcanYvz o haftalarda bebek zaten hissedebileceğin kadar güçlü hareketler yapamaz, bağırsak hareketidir onlar en erken 16 tılarda falan hissedersin oda cok zayıfaan🤦♀️
GulcanYvz Sermec doğrudur canım ama ihtimali bile heyecanlandırıyor ilk gebelik ve öyle zayıfta değilim normalim artık beklicez o haftaları
6745 GulcanYvz insallah canım gecen hafta kontrole gittiğimizde cok net degıl ama kıza benzıyor dedı sız ogrendınız mı
Sermec GulcanYvz oyle evet canım ama şu an daha cok küçükler ben 46 kiloydum hamıle kaldıgmda o yuzden 17 nın sonlarında sanıyelıkte olsa hissetmiştim
GulcanYvz 6745 yok canım ben hiç sormadım doktorda söylemedi net olarak öğrenmek daha iyi sanki birde hiç aklıma gelmiyor sormak 🤭sadece iyi mi sağlıklı mı diye soruyorum
BtlkrD Bende 14+2 yim. Hareketlerini hissetmeyi hayal ettiğim için zaman geçmiyor gibi geliyor. 😌Benim nedense akşam mide bulantılarım artıyor gündüz olmuyor bu normal mi acaba. Sizde de oluyor mu ? 🤷🏻♀️
bseymakgezer Hareketleri hissetmenin kesin bir tarihi yoktur kişiden kişiye değişir tabiki bende ilk hareketlerini kelebek sanki kanat çırpıyomuş gibi hissetmiştim ki 16.haftamızdayız hala öyle hissediyorum
TAkilicci GulcanYvz ben 14. Haftaya girdiğim gece de hissettim, elimin altından bir balık kaydı sanki🥰 sonra minik minik pıt pıt lar, annem yanımda idi ona dinlettim anne böylemi diye evet bebeğin demişti, doktoruma sordum zayıfsın hissedersin evet demişti ❣️
defnemila GulcanYvz 2. Gebeliklerde bile 13-14. Haftalarda mümkün değil diyor doktorlar. İlk gebelikte 18-22. Hafta arası, 2. Gebeliklerde 16. Haftada hissedilebiliyormuş. Yani 10 doktora sorduysam hepsi aynısını dedi :)