Yasmin07 Kızlar ritmik hsreketler hissediyorum bunun hıçkırık olduğunu düşünüyorum. Ama bu durum karnıma bakınca da gözüküyo karnım inip çıkıyo hızlıca biraz korkutuyo bu durum 🤭hıçkırık dışardan belli oluypr mu
Misssimsek Yasmin07 biz daha 21 haftaligiz benim yaramazda yapıyor onu. Gözüm sürekli göbeğimde. Hareket etse de görsem diye. Eşimle annemde kızıyor rahat bırak artık şu bebeği diye 😂😆
Yenianneadayi2208 Yasmin07 bende son zamanlarda çok yaşar oldum bu durumu.Hatta az önce de ritmik bir şekilde damar atar gibi yaşadım 😍 büyüdü minişlerimiz
Tugbacolak Oluyor☺️ Rıtmık sekılde olan damar atısı gıbı gelen mını hareket hıckırıkmıs benm kızcagızımda bol bol oluyor☺️
Yasmin07 Tugbacolak ne güzel oluyor aslında. Biraz pimpirikliyim erken doğum riskim olduğu için. Herşeyi sorguluyorum 🤗😌
Tugbacolak Yasmin07 haklı olarak ☺️ Benm öyle bı rıskım olmamasına ragmen ilk gebelık oldugundan tabırı caizse cahıllık oluyor halıyle herseyı acaba dogurcakmıyım bırsymı olacak dıye buyutuyorum☺️
Yasmin07 Tugbacolak kesinlikle öyle biraz önce acaba yer kalmadı da sıkıştı çıkmak için çırpınıyor düşüncesine kapılmam 🤭tam cahillik 😂Allah bizi de mevzun etsin