Eda_cck Hanımlar, 39+4teyiz bebişimle, 40 haftalık olunca sunni sanciyi kabul edeyim mi yoksa biraz daha bekleyeyim mi. Hiçbir belirtim yok doğumla ilgili. Tavsiyede bulunmak isteyen var mı.
Haticerkan Eda_cck bende 39 oldum bende de belirti yani senin ve bebegin icicm sikinti olmucak sa dogal sanci yi bekle derim
Merve_278 Eda_cck düne kadar bende hiçbir işaret yok diyodum ama bu sabah geldi biraz daha bekle canım bi sıkıntın yoksa doktor kontrolünde tabi.
Eda_cck Haticerkan ilk çocuk olduğu için tedirginim bir de kafası normalden biraz büyükmüş korkuyorum doğrusu
Ayten-1990 Persembe sabah gidicem dr.um gel dedi daha çatı muayenesi falanda yapmadı doğum için 15-16mart demişti daha 14.haftalıkken 9ay nasılda geldi saya saya😊
Eda_cck Ayten-1990 Aslında son zamanlar daha sabırsızlıkla geçiyor😅 daha doğrusu geçmiyor. 40 hafta olmadan tembel demeye başladım bebişime😂
Miican Suni sancı isteğe bağlı bir şey değildir 37-41 hafta arası normal sınırdır. 42.haftaya girdiğinizde plasenta yaşlandığı için bebek sıkıntıya girer sık takip gerektirir. Ultrasonda servikal uzunluğa bakılarak da tahmini doğum tarihini söyleyebilir doktorunuz.
Meryemoz Eda_cck ben gecen hafta 3. Dogumumu gerçekleştirdim baslamayinca jel ile baslatildi suni sanci ile degil daha rahat bir surec
sonsuzadek Eda_cck canım suni sancı tamamen bünye meselesi. benim korkulu kabusumdu. öğlen 1 de alıp ertesi gün sabaha kadar çekmeme rağmen ki altan ve serum şeklinde aldım suni sancıyı, 3 cm açılmam oldu. artık dayanamayınca sezaryan istedim suyum patlamıştı çünkü. ama yakında arkadaşım doğurdu öğlen 1 de aldı suni sancıyı maşaAllah tebarekAllah 3 de doğurdu resmen 2 saate doğurduki hiç açılması yoktu