Poyraz_basak Elifaydogan06 inşallah valla tek duam o sağ saglim kalp atiisi duysak sağlıkla kucagimiza alsak 🙏ayriyetten oğlumda çok kilo almıştim bende Allah. Ne verdiyse yemiştim 52 hamile kalıp 78 doğuma girmistim 😄😄😄
Aykal Yumiyum ha siz 6 haftasınız ben 4+5 de göründüm 15 gün sonra gel dedi yani 6+5 de kalp atımına gidicez
Nrsna Nehiriklim 5+2de bizde keseyi gördük sadece 1hafta sonra tekrar gelin dedi doktorumuz. Bebeği göremeyince korkmuştum ama normalmiş demekki. Sağlıkla kavuşuruz inşallah
Tugceecikk Sltn01 bende cumartesi gitcem cnm 5+1 olucak o gün doktordan sonra yazarmsn keseyi görürsn inş
Nehir08 Bende bugün gördüm keseyi küçücüktü 4+6 da inşallah sağlıcakla bebekleri ve kalp atışlarını da görürürüz
Ozgek Nehiriklim canmm bende 6hafta 2gunlüğüm dün kalp atiiişini gördük çok şükür allah herkese nasip etsn cok heyecanliydıı ağladimm
Ozgek Elifaydogan06 canm senle bi gun var aramzda bende bugun 6+2yim daha önce bi düşük yaşadiğim için doktr her hafta kontrole cagryr gecen hafta keseyı gördük dün gttgmzde kalp atişini duyduk sende duyablrsn belkı 7.haftaya kalma istersen
Ozgek Elifaydogan06 benimde 6+1de Cagrdi keseyi kontrol altina alalim diye . Hiç beklemyrdm çok şükür duyuldu canm senın doktr garantiye almak için Haftaya çağirmişdir ama istersen başk doktra git meral ediyorsn
Tugceecikk Sltn01 aaa çok sevindim canm hem kese hem bebek :) inş cumartesi darısı bana çok heyecanlym
Sltn01 Tugceecikk inşallh canım bende çok heyecanlandım . İnşallh darısı sana kuzu.. evet canım tam uyumlu çıktı benim