EsraOzsusam karaduman haftanıza göre iyi 34 mm. Sancınn oldugnu nerden biliyorsun nst mi girdin? . Şuanda cok iyi 34 mm ilerleyen haftalarda kısalırsa risk artar. Doktorun ölçer zaten sürekli ama için rahat olsun istersen başka doktora da git
EsraOzsusam deros- evet ama dikkat etmek kaydıyla. İlaç + sürekli istirahat tuvalet dışında kalkma yok
karaduman deros- Ben artık sürekli yatay pozisyondayım 1 haftadır şu yarını bi atlatayım bakayım ne diyecek doktorum ona göre davranıcam artık
Perihanvdt deros- 20. Haftada detaylı yaptırdım 36 mm di dr bi sorun yok dedi.bende kafama taktım bu yüzden bu hafta yine gidicem ölçsün diye içim rahat etmedi.ama telefonda sordum hunileşme çok önemli dedi sanırım açılmadan bahsediyor.
deros- Perihanvdt bende merak ediyom acaba sıkıntı olurmu diye ama seninki gayet iyi canım.peki hunilesme detaylıda çıkarmiydi olsaydı doktor görürmü yani
Perihanvdt deros- bence çıkardı çnk dr bana sende öyle bi sıkıntı yok dedi.bu hafta gittiğimde boyutunu ölçtürcem yine.sende her gittiğinde ölçtür tedbirimizi alalım.bide ayda 1 fln gitme dr a 2 haftada bir git
Aralid Ben sonucuma bakıyorum ama rahim uzunluğu diye bir değer göremedim. Ne diye yazıyor kızlar? Umblikal arterde S/D oranı diye yazanmı acaba?
EsraOzsusam karaduman 3.5 cm iyi ama bir daha ki haftalarda bakar gene doktorun. Yinede doktorun ne derse yap sen
Bayaz1995 deros- 29haftamda 43mm-di rahim agzi uzunlugu zaten sadece detaylida deyil normal ultrasonlada gozukuyo doktorlar diyorlar yani demeliler benimki hep diyor onemli bir şey cunki