Damlapilatin Kızlar izmir de oturuyorum acilen detaylı ultrasona girmem lazım kendi doktorum Alsancak Mr dedi 200 tl istediler. Siz burda yaptırdiniz mi yada izmir de uygun fiyata nerde var bana yardımcı olun bir kaç günüm var lütfen
Blcns Damlapilatin canım İzmir’de değilim ama fiyatı uygun sanki 😳 istde ben 450 ye yaptırıcam bu hafta
Melmel35 Damlapilatin orada yaptırmadım ama o fiyattan aşağısını bulmanın imkansızı aramak olduğunu düşünüyorum 😁
Tugcetekin41 Damlapilatin bence gayet iyi istemişler 200 liradan aşağı bulamazsın zaten bende 450 liraya yaptırdım özelde
Damlapilatin baloglu1 ay canım beni aydınlat ben çok evhamliyim nasıl iyi baktı mi kaç dakika sürdü bu çok önemli kimisi 5 dakika baktı bıraktı diyor.
baloglu1 Damlapilatin cocuk uygun pozisyondaysa eger 10 dk da bakıyor zaten önce kendi bakıyor sonrada detaylı anlatıyor sana gösterip tedirgin olmaya gerek yok bence
Aygul01 Damlapilatin niye bu kadar acil diyerekten forum açtığını merak ettim niyr böyle telaş yaptın ki onu anlamadım detaylı ultrason zaten 20 ile 24 hafta yapılıyor. Ayrıca 200 tl çok fazla uygun millet 300/400 veriyor hatta geçen bir tanesi 700 vermiş. Benim yaptıracağım yerde 300 tl.
Damlapilatin Aygul01 aminisentez de yaptırmadim doktor hemen yapman lazım ona göre bi yol izlememiz lazım dedi.
Aygul01 Damlapilatin ozaman senin dediğin dörtlü tarama detaylı ultrason başka birsey. Onada evet biraz acele etmelisin herhalde 21.haftaya kadar emin degilim ama. niye yaptırmadın o test o zaman ki 16. haftadan itibaren yapılıyor cünkü
Damlapilatin Aygul01 yok yok canım senin dediğin değil detaylı ultrason yapmamiz lazım şu 30 dakika falan herseyine bakıyorlar ya kağıdımda detaylı ultrason anomali taraması yazıyor
Gulen_91 Damlapilatin merhaba 200 gayet uygun ben beylikdüzünde sordum 600 Çerkezköye sordum 600 çorlu vatanda 650 silivride özel muayenesi olan bir Dr var 270 cumartesi de randevum var oraya gidicem sizin fiyat gayet uygun
Damlapilatin Gulen_91 evet haklısın canım gerçekten fiyatları çok yüksek doktorum sağolsun buna yönlendirdi