zeyzey95 Cuma günü bhcg 423 çıkmıştı bugün vajinal ultrason da kese gözükmedi iki düşüğüm vardı daha önce bu da düşecek sanırım siz en kaçıncı haftada görmüştünüz tekrar kan verdim sonuç bekliyorum
Prensessssss zeyzey95 canım inşallah geç döllenmedir umudunu yitirme :( daha önce 2 kaybına böyle miydi yani değerler vs
zeyzey95 Sonucum çıktı değerim cumadan bugüne 100 artmış iki gün sonra tekrar ultrasonla bakalım dedi ama hiç umudum yok bu bebeğimi de kaybediyorum çok üzgünüm
Suis zeyzey95 öyle düşünmeyin Allah büyük inşallah keseyi görüp yavrunuzu sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏 dua edicem sizin için ❤️🙏
zeyzey95 Prensessssss ilki kimyasal oldu ikincide aynı böyle oldu ilk öğrendim 567 de azar azar arttı 1091 den düşmeye başladı canım
Esraguvennn zeyzey95 kese için çok çok erken dedikleri gibi 1500 2000 de gözükür kese. Benim 3500 kusur falanken karından görülmedi de vajinal baktı doktor acele etme canım gözükür 1 haftaya
zeyzey95 Esraguvennn bende vajinal baktırdım değerim normal artmış olsa keseyi sorun etmem de değerim aşırı az artmış o yüzden tamamen umudumu kaybettim :(
zeyzey95 Misssimsek 1600 lerde olması gerekirken 500 küsür olmuş canım muhtemelen kan pıhtılaşması olabilir ama kese oluşmazsa tedaviye başlayamam zaten kendiliğinden düşer bi kaç gün sonra dedi canım
Misssimsek zeyzey95 allahım bir daha yaşatmasın inşallah canım. Sağlıklı gebeliklerin olsun inşallah. Pihtilasma testi yaptir bir daha hamile.kaldiginda öğrenir ogrenmez iğne yada hap baslarsin.
Esraguvennn zeyzey95 canım inşallah görürsün o zaman normalde en az %60 artmış olması lazım. Benimde bir gün acayip yükselip bi gün o kadar çok yükselmemişti ama bilemedim şimdi umarım iyi haberlerini alırız canım
[silindi] zeyzey95 ben Pazar günü kan vermiştim 270 çıkmıştı cuma gittim kesem gözüküyordu dr 4 haftalık demişti şimdi 2 aylık insallah seninde gözükür en kısa zamanda bebegini kucağına alırsın 😘😘😘🥰🥰