Islim123 Masalimm yanlış anlamayinnama bunun neresi acil. Acil sorularına da artık anlam veremiyorum açıkçası neyse yinede söylim 15. Haftada öğrendik
bir_pasa_annesi Masalimm 12 haftalık da kıza benziyor dedi 16 haftalık da kesin erkek dedi ve doğuma 2 hafta var cinsiyet erkek🤗
Masalimm Blcns ben 11 haftalıgım 100 d e80 kız dedi 2 tarama yaptırdım sonuç 1 hafta sonea cıkar dedi 2 li tarama testinde cinsiyettemi çıkıyor
bir_pasa_annesi Busra45 dönebilir cnm🤣biz kendimizi kaptırdık kız diye asel diye sevdik 16 haftada gidince erkek dedi bizim surat Bi değişti hani istememezlikten değil sasırdık😂😂😂
Lovebaby123 Masalimm en erken 13. Haftalık ta ama tahmini olarak . Net değildir . 13 Te bize büyük ihtimal cinsiyet bu dendi. Ama 16 ya geldiğimiz de değişti 17 de netleştirelim demişti doktorumuz 17 de evet artık bu cinsiyet net dedi.
Busra45 Masalimm yok canim tahmin ediyo sorarsın doktoruna o sana birşiyler der ama kesin olmuyo o tahmin
Blcns Masalimm yok hayır ikili taramaya gittiğimde ultrasonda baktı doktorum. Alttan muayenede kız dedi
Busra45 bir_pasa_annesi bana da doktor sevinme kesindeğil dedi biz isim felen koymadık daha ama insan yine de kızım kızım diye seviyor😁
bir_pasa_annesi Busra45 aynen valla cnm insan kaptırıyor kendini bencede kızım diye alısmayın tavsiye 🤣🤣size