meliccccc Bugun igneyi yaptim allahim bu nasil bi igne kizlar yaaa nasil canim yandi gozumden yaş geldi😞😞 bu hep boyle acitiyomu yaa yoksa ilk vurdum ondanmi
Zzss2707 meliccccc Malesef seni üzmek istemezdim canım ama her vurulduğunda o şekilde yanıyor ve acıyor 😔 bende kullanıyorum kollarım morardı bacağıma geçtim😔
GulcanYvz meliccccc ben doğuma kadar kullanıcam artık alıştım ☹️Göbekten vuruluyorum hep morarıyor geçiyor öyle idare ediyorum
Hll3840mhmt meliccccc göbekten yapıyorum canım hemem sokma iğneyi rahat otur uzanır gbi yap hatta yavaş yavaş acele etme bazı yerler ince oluyır sanırım girdiğini farkediyorum bile ama ilacı sıkınca yanıyor tabi
Kbrahrl Zzss2707 artık o acılara o kadar alıştım ki dalga geçiyorum kendimle bakın dövmelerime nasıl filan 😀 Yeterki yavrum sağlıcakla doğsun son 100tane kaldı ☺️
meliccccc Zzss2707 ayy canm.benm allah yardimcimiz olsun valla..😓hemde nasil acidi trasnfer sonrasi kullandim bugun insallah sonucu ogrendikten sonraa kullanmam gerekmez
Burcu2626 meliccccc sonucuda ogrendikten sonra doguma kadar kullanmaniz gerekcek ben de tup bebekle hamile kaldim su an 37. Haftamdayim doguma kadar kullanicam hatta gerek gorulurse dogumdan sonrada 1 ay felan devam edicem igneyi kullanmadan havasini alin havasini almadan kullanirsaniz morarma yapiyo ben 34. Haftama kadar gobegimden yaptim sonra kollarima gectim
meliccccc Zzss2707 amiin insallah tatlim sende saglikli sihhatli hayirlsiyla kavusursun bebegine ins.❤🤲
meliccccc GulcanYvz ayy kiyamam 😓allah yardimcin yardimcimiz olsun canm😓igneleri biriktirde bebisin dogunca resim cekersin
meliccccc Beklenenminik gecmis olsun canm bende sonucu ogrenene kadar kullancam bakalim sonrasinda nolucak
meliccccc GulcanYvz aynen canm bende guzel haberi bi alsaydim da rahata erseydim.. hersey evlat icin😓
Secil_caglar Bende 6 aydır vuruyorum daha 3 ayım var 🙄 ilk göbeğimden vurduğumda bende ağladım nasıl bi acıydı o. Sonra alıştım ama artık göbeğimden vuramıyorum görmüyorum çünkü 😊 kola geçtim oda çok acıyor ama alışırım inşallah
meliccccc Secil_caglar yeri acımadı allahtan bi yakti igneyi sokarken cok acidi benimde.. insallah canm artik saglikla kavusalimda evlatlarimiza acilari unuturuz
meliccccc Beklenenminik havasi yoktu canm ya ignenin ucundan akiyodu ilac hatta. Yarininkine dikkatli bakiyim ozamn
meliccccc Hll3840mhmt evet simdi doktorumda aynisini dedi sirt ustu uzunda yap daha rahat olur dedi yarin o sekil demeyim bari.. evet baya bi yaktii