Maviadaa ilk baslarda daha da dikkat ediyordum ama sanirim artik skldim bazi yiyeceklerden. Mesela karnibahar brokoli bizim icin gercekten cok faydali. Cig badem cig findik ve cevizimi tuketiyorum. Kan ilacina ragmen kan degerlerim hic artmadigi icin artik cayi tamamen kestim ancak misafir gelirse veya misafirlige gidersem 1 2 bardak o kadar. Yogurt tuketiyordum duzenli ama ondan da skldim. Yemegin yanina yine de arada koyup tuketiyorum. Sutu cok seviyorum ara ara bardak bardak iciyorum 🙂 Asla beyaz ekmek tuketmiyorum ya siyez ekmegi ya da guvendigim birinden dogal eksi mayali koy ekmegi aliyorum. Her sabah kahvalti mutlaka yapiyorum evde hazirlayamasam da simit vs aliyorum. Kacamaklarim elbet oluyor ama daha kontrol altinda oluyor. Yemek olarak her seyi yiyorum. Haftada birkac kez protein aliyorum. Mesela birkac haftadir her hafta mutlaka firinda kofte patates yapiyorum. Kizartma asla yapmiyorum. Asitli icecek asla icmiyorum. Her gun duzenli muz ve soda tuketiyorum ki bunlar bacak kasilmalarima da cok iyi geldi. Tuketmedigim donem bacagimda gece kasilma yasamistim. Cok sukur su an gunde 3-4tane muz her gun de bir tane sade soda iciyorum ve bir daha hic kasilmam olmadi ki bence vucuda ilac sokmaktansa yiyecekle tamamlamak cok daha mantikli. Daha da eksiklik olursa o zaman ilaca basvurulmali bence. Cayi zaten biraktim kahve olarak da is yerinde sutlu nescafeden yana kullaniyorum hakkimi. Sut tozu olmadigi surece cok daha masum olduguna inaniyorum. Gibi gibi 🙃