Brcnn Momof2child 1 ekim son adet tarihim göbüşüm biraz çıktı daha önceden hiç böyle göbüşüm olmayınca tuhaf geliyo ama hareket edince çok şükür diyorum 🥰 5 kilo aldım 23 haftalığım normal mi fazla mı bilmiyorum 1 tane 10lu hastane çıkışı biraz zıbın 2 takım çorap ve biberon aldım annemler ve görümcem alıyo ama iki tarafta bohça yapıp getircez diyolar
Naciye1303 23+2 erkek bebeğim 💙 8 kilo almışım 🙄 Dün gittim 600 gram 30 cm olmuş minnak oğlum 👼🏻 Henüz hiç-bir şey almadım 🤦🏻♀️
mihraduru 11 Ekim son adet tarihim, bugün 21+3 olduk. 50 ile hamile kaldım şu an 60 kiloyum. Hala hareketlerini tam hissedemiyorum, sadece hafif kıpırtılar 😊 henüz bir çorap bile almadım...
CananAkdag Yenihamile11 Doktor bana kilo boy çok güzel dedi canım ne ileri ne geri dedi ama senle aramızda 2 hafta var doktotumun dediğine göre hamilelik şekeri olanlarda bebek çok hızlı kilo alırmış ondan aynı olabilit kilo ve boy aman dikkat et diete uymaya çalış bende şeker çıkmadı canım
Nilayilhan Momof2child temmuzda nasipse Doğumum 20 haftalığız henüz kilo almadım ama göbeğim çıktı 🙈 kendini belli etmeye başladı daha bişey almadım mevsimden dolayı temmuza yakın daha kolay bulurum diye düşündüm siz aldınız mı
gorkem_ Momof2child 24+2 den selamlar. 738 gram olmuş benim kızım da. Daha hiç bişey almadım. Kısmetse Nisan ayında başlayacağım alışverişe :)
Yoncayucel gorkem_ bende 24+2 deyim canım valla herkes alışverişini yapmış tam bir tek ben kalmışım hiçbir şey almayan derken sen çıktın yalnız olmadığımı anladım ve sevindim 😂🥰
Maviadaa Zehranur10 merhaba . Ikimizin tarihleri aynı canım 😊benim de 15 ekim. 21+0 bugun . Benim 351 kg . Yemeği nasil yapıyorsun . Benim karnım sabah çok az, akşam yemekten sonra büyüyor . ☺
Zehranur10 Maviadaa benim gobek kocaman😂 heleki yemek yedikten sonra daha buyuk canim nezaman dogum? Benim 2.hamileliğim sezeryandi ilk sanirim buda oyle olucak
Tnskmn Scorpion oh oh maşallah bebisimize hazırlıklar yaptın mı canim benim henüz biseyler almadim biraz üst baş haricinde
Scorpion Tnskmn aldım canım. Ana kucağı beşik kıyafetler vs. Almadığım arabası kangurusu biberonu burun aspiratörü gibi ufak tefek seyleri kaldı ☺️
Betul55 Momof2child 14 ekim son adet tarihi, göbeğim biraz çıktı ama emin değilim herkeste farklı oluyor😂 ben 3-4 kg gibi aldım. Bebeğe bi bebek arabası aldık birde biberon, daha çook alınacak şeyler var :)
Filiztugrul_07 Momof2child 19 eylul son adet tarihim Normalde 49 idim ama suan 62 24+3 ikizlerim olacak allahin izniyle Dogumum 26 haziran ☺☺☺
Deletedmom0990 Momof2child Haziran'da tahmini doğum ama riskli gebelik erken doğum riski ve sezeryan olacak 😏 56 kilo olmuşum 7 kilo almışım 26+3 786 Gr di 25 haftada herşeyi hazır bebisimin 🙄bir emzik biberon küçük şeyler kaldı 😄
Momof2child Deletedmom0990 bEnde INSALLAH SEZERYAN OLCAM KENDI ISTEYIMLE NORMALDAN COKK KORKUYORM O YUZDEN
Deletedmom0990 Momof2child normalden korkma bence rabbim sabrını da verir ben normal çok istedim ama kismetten öte köy yok
Tugce_61 6 ekim son adet tarihim 22+2 olduk bugün en son detaylı ultrasona girmiştim 29 şubatta o zaman 27 cm 473 gramdı oğluşum artık hareketleri çok acıtmaya başladı dışarıdan acayip belli oluyor karnımda son bi haftada acayip çıktı toplamda 1 kilo aldım bu zamana kadar umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi çok amin 🙏