Mrs_merve Hanımlar 33 haftalık hamileyim dün doktora gittim bebeğimin herşeyini beğendi doktorum kilosu 1800gr boyu 43cm sizce normalmi bana az geldi sanki doğuma kadar alır daha degilmi çok evhamlanıyorum ben ya çok küçük çok zayıf doğar diye korkuyorum
Zehra321 Mrs_merve geriden geliyor falan dedi mi ? Ben 35+1 de gittim en son. 2550 gramdı. O haftalarda herkes 2700 yAzmıştı üzülmüştüm açıkçası ama doktorum haftasıyla uyumlu deyince takılmadım açıkçası sizin de doktorunuzun yorumu önemli olsun.. her bebek bir değil sonuçta kimi iri olur kimi minyon. Ben 3 kiloyu çok geçsin istemiyorum açıkçası. Bunun doğurması da var.. sağlıklı olsun yeter
Esraguvennn Mrs_merve canım normali 1900 zaten az biraz gerilik var ama son haftalarda haftada 250 gr alıyor toparlar merak etme doktor bisey demeduyse evham yapma hiç
Mrs_merve Zehra321 aynen çok haklısın bence 3 kilo ideal bir bebek için doktorum normal her şeyi çok güzel dedi sadece ben evhamlandim galiba birde ilk bebeğim daha acemilik diyelim 🤗
Zehra321 Mrs_merve evet insan acemi olunca daha bi evhamlı oluyor 🙈 Kiloyu doğunca da alır ama çok kafaya taktıysanız kahvaltı da pekmez ara öğünlerde muz ceviz falan tüketin işe yarıyormuş ☺️ Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤰🏻🤗
Mrs_merve Zehra321 amin canım diline sağlık bütün hamişler sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah 😍