Biz denemeye başladığımızdan beri regli olana kadar ya hamileysem diye ne ağır kaldırır ne de ters bi hareket yapardım.. Bi kaç ay olmayınca demek ki olmuyor diyerek yapmadığım ne varsa yaptım denizde taklalar attım ağır şeyler taşıdım.. Yeğenlerimle hopladım zıpladım kucağıma aldım.. Reglim 1 gün gecikti. Son zamanlarda zaten 2-3 gün gecikme oluyordu.... Neyse eşim İstanbul’da bende yazlıktayım annemlerle.. Kuzenim bence sen hamilesin filan dedi.. Yok canım kaç aydır deniyoruz olmuyor dedim. Daha sonra gece 12 gibi kuzenimin kızı biraz öksürmeye başladı Onuda bahane ederek kuzenim,eşi ve kızıyla gittik hastaneye.Doktora grip oluyorum ilaç içicem ama gebelik şüphem var dedim.. Acilde kan testi yapmıyorlarmış. İdrar testi yapılıyor dedi. Ne kadarlık gecikme var dedi masuz 5-6 günlük dedim. Halbuki 1 gün 😂 5-6 günde büyük ihtimal varsa bile çıkmaz dedi.Ben yine de yapalım dedim.. Neyse eşimin tabi haberi yok hastaneye gittiğimden..Çünkü o kadar çok hastanede test yaptık negatif çıktı ki gideyim desem izin vermezdi.Sonuçlar çıkmış doktorun yanına giricem eşim aradı meşgule aldım. Bir daha aradı açmak zorunda kaldım.. Bi sn hastaneye geldim gebelik testi yaptım dedim. Bana neden haber vermiyorsun diye sinirleniyordu ki Doktor o sırada pozitif dedi ben anlamadım dedim pozitif dedi yani dedim hamilesiniz dedi❤ Eşim Allahhhhhhhh baba oluyorum diye seviniyor ben ağlıyorum.. Hiç beklemiyorduk çünkü.. Eşimle ayrı şehirlerde olmamıza rağmen aynı anda öğrenmemiz nasip oldu.. Ertesi gün eşim hemen yazlığa geldi kan testi de yaptık.. Çok şükür ki hamileymişim.. Hediye gibi geldi mucizem.. İnşallahta sağlıkla doğmasını nasip etsin Rabbim🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏