[silindi] 1994ozg bende hep safra kusuyorum ama kan mı of allahım yardım etsin o çok kötüdür doktor bişey dedimi normalmiyöiş
[silindi] Linasuannesi hemen denicem ama oda migdeme su yapıyor onuda kusmuştum galiba benim bastırcak şeylere ihtiyacım var 😔
Svlyery [silindi] denemekte fayda var bende o haftalarda cok kötüydüm 13 haftamda birden kesildi kusmalarim bulantilarim inşallah seninde biter bu haftayi atlattıktan sonra 🙏🙏
RanaaT Çok zor ya gercekten 13 haftama gelene kadar neler cektim yine de şükürler olsun en azında hamileyiz🧿 ben ayva yedim ayva da mide suyunu çeker rahatlatıyor en azından 4 ya da 5 aylık olana kadar katlanıcaz sanırım
[silindi] RanaaT aynen çok şükür hiç isyan etmedim ama gerçekten zor hiç kolay degil inşallah geçicek 🙏 çok teşekkürederim hepinize gerçekten herşeyi denicem tekrar 🤗
RanaaT [silindi] ne demek bugünler de yardımcı olmamız lazım aslında birbirimize böyle programlar iyi ki var ☺️🤗
[silindi] Svlyery inşallah şuan ıhlamur içim dedim bogazımdan migdeme kadar yanma acıma normal dimi bu tıkanıyor sanki çok degişik bişey 😏
Frkn5346 [silindi] az bisey limon damlar dilin ucuna belki fayda eder allah kolaylık versin canım benimde 2 oğlumda öyleydim şimdi gebeliginde bisey yok şükür iyim 20 haftalığız darısı size ins
Svlyery [silindi] mide yanman da var galiba senin ben suan oyleyim mide yağmalarım oluyor yemek borum sanki yaniyor boğazıma birsey takılmış kalmıs gibi. Bulantilarin için doktorun ilac falan verdi mi
Valsss [silindi] prilam dr kullanin doktorum vermisti bana gunde 2 tane aliyorum kusmuyorum yemek yiyorum artik🌸
58_edaygmr_58 [silindi] ben g Hep onu denedim canım yaa biraz daha idare et inşallah kısa dönem olur miyde bulantın geör hemen