Cananyilmaz Benim göbeğim çok kaşınıyor o kadar kaşınıyor ki anlatamam sürekli kasidigim için hep tirnak izim cıkmış . Kaç gündür ellerimde ve ayaklarımda kirmizi noktolar cikmis hep kabarmış sizde de öyle bisi oldu mu hiç
Zeykem Cananyilmaz canım bısey dıyım mı kaşıma doğumdan sonra o karın tırnakla kasındıgı ıcın yırtık yırtık oluyormus halam soyledı be karnını gosterdı berbat yanı o yuzden kasınmaya baslayınca hemen su suruyorum hemen nemlendırıcı tırnaklarında degılde etlerınle kaşımaya calıs
Motheroftwo Cananyilmaz alerjik de olabilir kaç haftalıksın Karnın büyükse ve kaşınıyorsa çatlayacaktır
Suheda Cananyilmaz bende 23.haftaya girdim 2 3 gündür karnım goguslerim kasiniyor.ben catlaktandr die dusunuyorum catliyorum cunku.ve.engel.olamiyorum.yağ krem.suruyordum ama.yinede.çaaaatladım😊 bence.catlaklar bunyeyle alakali.ne yaparsanz yapin ama yinede.yagliyorum.en azindan daha cok kasinmadim.diye
Roses Doktor da iken bi kadın çok karnını kasiyodu doktor kan ve idrar testi istedi enfeksiyon olabilir dedi bi bakdir istersen