Reyhancolakoglu Bebek arabası önerileriniz nelerdir arkadaşlar bi sürü marka ve bisürü çeşit fiyat mevcut çok kafam karışık kimler neler aldı nelerden memnun kaldı yardımcı olurmusumuz belki ben gibi aklı karışık olan vardır ☺️
TAkilicci Reyhancolakoglu mamas papas tek geçerim. Ve tavsiye ederim. Belki fiyatı biraz pahalı ben indirimden almıştım
[silindi] Reyhancolakoglu Bende chicco duo best frend aldım indirimdeydi 3500den 1999a düşmüştü evde denedik gayet güzel kullanışlı biz çok beğendik
Tubit Ben Yoyko 360 spin aldım daha kargom gelmedi ama memnun kalıcağımı düşünüyorum yorumları olumlu ve çevremde kullananlarda olumlu yorumlar yaptılar 🤷🏼♀️🥰
Tubit rabnaz6822 rabnaz6822 kargo gelmedi ama kendi fotosunu atayım https://imgyukle.com/i/nAxKL1 bu şekişde canım
rabnaz6822 Tubit bu senin aldıgından dan gri mavi olanını bende düşünüyorum Rengi,modeli,360 derece dönmesi filan çok güzel 🥰tek aklımdaki soru çok rahat açık kapanabiliyor mu?🤦♀️
Tubit rabnaz6822 bütün yorumlarda rahat diyolar ya ama benim aklımı kurcalayan kaldırıma çıkarken falan zor oluyo yazmışlar ondan korktum ben şuan hem indirimde bence düşünüyosan hemen almalısın 🥰
BeyzaNeseli Reyhancolakoglu canim bende cok arastirdim en cok icime sinen hosuma giden joie litetrax 4 travel sistem bebek arabasi oldu sende bir arastir bak istersen ben daha kullanmadim ama cok kullanisli geldi bana nasipse 1 ay sonra kullanicam 🙏🏻🤰🏼