Happybaby_ Güzel anneler Günaydıın 31 haftalık hamileyim, ama 7ci ayımda hiç kilo almamışım sadece 200 gram bebeğim ise 1350 gram olmuş normal mi ? siz ne durumdasınız ? aynı durumu yaşayanlar var mı ? 🌸
Halime_dgrl12 Happybaby_ ben 29 hastalıkken 1500 kiloydu bebeğim 32 +3 ken gittim iki gün önce 2040 kiloydu
Halime_dgrl12 Happybaby_ bence az gibi yine de doktoruna bi sor canım benim de kilo alımım durdu bebeğim alıyo sanırım
BadeYaman Happybaby_ benımde 32+2 de 1800 dü ben yarım kılo almısım bebekte yarım kılo almıs doktor sıkıntı yok haftasıyla uyumlu dedı ama bende takıyorum kafama
Gunay_18 Happybaby_ benimde 29 haftadayim 1033 gramdi biz iki hafta geriden gidiyoruz cuma günü tekrar gidecem 31 hafta oluyorum yine buradan yazarım inşallah bebeklerimiz alır kiloyu biz değil
Sinem16 Bende 28 haftalıkken gitmiştim 1750 falandı 32+3 gittim 2100 olmuş.. Zamanla alıyorlar ya takma kafana😊
Happybaby_ Doktoruma sordum herşey çok iyi gayet sağlıklı dedi dün kontrolümüz vardı ama benim içime dert oldu, toplam 6-7 kilo aldım aslında ama artık hiç almamaya başladım :(
kitapkurdu Happybaby_ ben 5.ayıma kadar hiç kilo almadım hatta verdim en son 28 de gittim 4 kilo almışım. Yarın 31olucaz kontrol 32de bakalım ne kadar almışım 🤷🏻♀️ Bebeğim de 28.haftada 1450 gramdı
Sedos2020 Happybaby_ biraz zayıf gibi canım 31. Haftada 1500 ve üstü olması lazım.,geceleri yatmadan. Bir bardak süt ve eşliğinde muz ye,ceviz ye bolca sabahları da kaşar peynire yüklen...
Nehir66 Happybaby_ Mrba canım 29 haftalıkken kızım 1600 kiloydu 31 haftalık olacaz yeni 2 gün sonra kızım kaç kilo almıştır bakacaz ☺️Meyve yemeği aksatma sonra ceviz -yoğurt- süt 🥛 doktorum hep bunları yememi tavsiye etti ☺️