cennet20 32+5 haftalığım ve sırtım koparcasına aşırı agrıyor ne yapmam lazım geçmiyor aglicam az kaldı😭😭😭
Prensessssss cennet20 valla benim 5+1 yolun daha çoook başındayım ama belim kopuyor ilacı yok maalesef :( sadece masaj çok iyi geliyor
pyymamm cennet20 magnezyumu arttırabilir belki doktorunuzla görüşün. Benimde 33. Haftanda kuyruksokumumda sızım coktu ve sıktı erken belirti olabilir dedi içtim gecmeseydi nste bağlıcaktı ama faydasını gördüm
Hirosimo cennet20 sıcak duş iyi gelir diye düşünüyorum kızımda olmadı yada hatırlamıyorum ama bu hamilelikte olmayan herşeyi yaşıyorum banyo yapınca rahatlıyorum. Dene ama su çok sıcak olmasın dikkat et
Betbetibet Prensessssss hamileyken bele ve karına masaj yapmak bilinçsizce doğru değil kasların gevşemesine sebep olabilir onun yerine doktorunuza danışıp magnezyum takviyesi isteyebilirsiniz
kitapkurdu Prensessssss kuzum başta olan ağrılar 12-13.haftada kesiliyor 30a kadar rahat ediyorsun. Benim öyle oldu çünkü. Asla eğilip de yerden bişey alamazdım. Sonra geçti
Naghansuel cennet20 belinizi sıcak tutacak şeyler yapın üşüyğnce falan da çok ağrıyor sıcak baya iyi gelmişti bana uyurken de bacak aranıza ve sırtınız yastık alın ama en etkilisi sıcak su torbası falan tutsun eşiniz
Mihribankuzu cennet20 magnezyum kullanmıyorsanız hemen doktorunuza danışın. Dozunu bile arttirabilir. 3 gün o ağrısı ağlayarak bende çektim. Ne sıcak su torbası ne sıcak duş etki etti. Vicks ve at kestanesi kremi bile kullandım nafile . Magnezyum benim ağrılarımi dindirdi. Suya dökülüp icilenden kullaniyorum
Edaliiii Oluyor o haftalarda ayakta çok kalma ucuzun süreli yürüyüş yapma ılık bir duş al ayaklarını yükseğe koy yat iki gün. Herşeyi bırak artık agirlasiyorsun bebek hareket ediyorsa telaş etme kontrolünde git doktora anlat şikayetlerini
Asl_93 cennet20 canım ben de aynı durumdayım 😔 eşim birazcık ovalıyor sıcak havlu koyup yatmak biraz iyi geliyor dene bence.. az kaldı bebişlerimiz sağlıkla gelsin geçecek inşallah 🙏🏼 Sabır..
3ilge cennet20 33 hafta oldum benim de ilk defa bugün oldu çünkü 2 haftadır magnezyum almıyorum başka sebeplerden. Duş da iyi geliyor şimdi denedim öneririm
SedaveSusam cennet20 çok geçmiş olsun canım ama malesef buna pek çare yok ben eşime masaj yaptırıyorum kendim masaj aletiyle yapıyorum duş alıyorum ama nafile geçmiyor asla 34+1 im bende