Hayat Crn91 az az gidiyor.Keçen haftada öyleydi gitdiyimde suyumum yeteri kadar olduğunu söylemişti Bilmiyorum vallahi ne düşünüyor bu doktorlar.
Hayat Bsraakdmr 37 haftayı bitirdim .bugünden bel agrlm geliyor gidiyor.14 ne kadar bebek gelmezse iyi🙄
Bsraakdmr Hayat kızz maşallahh diyim önce çok şükür 36 bitmiş ciğer gelişimi tamamlanmış 🙂 şimdiden sonra korkma bence hiç 🌿
Hayat Bsraakdmr Evet erken doğum riski var diye ciyer geliştiricide vurulmuştu.Hemşiremle konuştum Doktorum hemşiresi.Bekleye bildiyin kadar bekle olmaz gel bakalım dedi
Bsraakdmr Hayat hiç korkma artık normal bunları yaşaman ve doğum yapsan bile hiç sıkıntı olacağını zannetmiyorum benim çevremde herkes 37 de ve 38 de doğurdu ben 36 yı bi bitireyim hayırlısıyla doğum için açılma için hurma yiyip squat yapacağım inşallah
Bsraakdmr Hayat tabii illaki ne kadar süre kalsa anne karnında o kadarda iyi ama nedense hamilelik psikolojisi beni yordu ben bi an önce bitsin istiyorum
Hayat Bsraakdmr aynen.1 yaş 9 aylık kızım var.Annem bakıyor.Bende her an doğum riski vardı diye annem bakıyordur.En çokda doğursamda kızımda yanımda olsa diye dua ediyorum.Sağ salim doğsalar.