Masal78 Cansuacar canım AVM lerde de oluyor ben AVM gibi yerden almıştım ve sitedekine göre çok uygun fiyat
Vnsgb Cansuacar ben bizim burdan 12 TL’ye almıştım bir tanesini şimdi ne aldat olmuştur bilmiyorum ama 😳
Cansuacar Deletedmom138 bende n11den bakıyorum hangi satıcıdan almayi düşündünüz. Balonlu olarak var oyle düşünüyorum ama nasil gelir
Deletedmom138 Cansuacar ay bir sürü baktım karar veremedim bende balonlu mu balonsuz mu acaba hangisi iyi olur
Yesimkso Ben aldım trendyoldan ikilisi 27₺ idi kargo ücretsiz. Bana fiyatı gayet uygun geldi normalde tekini o fiyata buluyordum hep
Yesimkso Deletedmom138 evet ulaştı gayet güzel geldi diğerleri nasıl çok bilmiyorum da ama normal ayakları sağlam bütün aparatları tam bi şekilde geldi
Deletedmom138 Yesimkso bende eksik yada ben sağlam bişey beklerken öyle çıtkırıldım bir ürün gelir diye korkuyorum
Yesimkso Deletedmom138 tabi ben daha önce balon standı canlı bi şekilde görmedim hep fotolarda o yüzden daha sağlamı vs var mı bilmiyorum:) ama geldi alt tarafı balon takılacak yani çok da bişey beklemedim o yüzden bana fiyatına göre gayet güzel geldi:)
Cansuacar Masal78 evet vardir canim eminonude yakın bana aslinda ama oraya gitmeye hic gözüm yemiyor iyice ağırlaştım artik o yuzden netten siparis vereyim dedim😂