Herkese merhabalar Doğum hikayemi tekrar paylaşmak istedim şuan minik kızım 37 günlük oldu ve kollarımda ☺️ Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. 5 buçuk yaşında bir oğlum var bu 2. Doğumum
39+5 haftada gün içinde temizlik misafir derken çok yoruldum ve saat gece 3 gibi yatağa girdim belimde ince bir ağrı önemsemedim ve uykuya daldım sabaha karşı 6 ya kadar aynı ağrıya 1-2 kez uyandım sonra kalkıp sıcak bir duş alayım dedim duştayken birden çok sık ağrı girmeye başladı çıkıp üstümü giyene kadar 2-3 dk da bire düştü hemen yola çıktık 2. Doğumum olduğu için herşey hızlı ilerledi ve hastaneye girer girmez muayenede tam açıklık direk doğumhaneye dediler Doğum da kısa sürdü 1-2 ıkınmada bebeğin başı sonra vücudu çıktı. Mis kokulu Kızım 51 cm 3655 gr dünyaya geldi. Ama hem öne hem arka tarafa doğru yırtılma olduğu icin dikişler çok acılı oldu 45 dakika kadar sürdü en zor kısmı oydu bence ama herşeye değer şimdi koklamaya doyamadığımız minik oğlumuz da aramıza yeni katılan kızımız da yanımızda çok şükür 🙏🏻 rabbim herkese rahat acısız doğum nasip etsin.