Yumak Tabii yine de doğal yönden beslenip de vitamin ihtiyacını karşılayabilenler varsa, yani testlerde eksiklik çıkmiyorsa illa ki kullanılması gerek diye bi şey yok diye düşünüyorum.
H1z2a3 Deletedmom138 bende üç gebelik yaşadım hiç birinde kullanmadım ama zararlı diye düşündüğümden değil bn ilaç içemiyorum. Çok şükür iki kızım da sağlıklı inşallah bu yavrumda sağlıkla doğacak evet kullanılmaması yanlış ama çocuğa bir zararı olmuyor anneyi çökertip bitiriyor vitaminsizlik hem psikolojiyi hemde vücudu etkiliyor ama bebeğe birşey olduğu yok doktorum da aynısını dedi Zaten olan sana olur bebeğe birşey olmaz diye
UraSsmom Tukec 😅😅 Deneyenlere sormak lazım asıl şaşırdığım ilk duyulduğu kişi doktorunun önerdiğini söylemişti 🤔
2z-nns Vitamin değerlerine sık sık baktırıp, hangisi eksikse ona göre kullanılmalı. Bu kadar basit 😉Vitaminin azı da zarar, çoğu da zarar.
Miniksena hryoz vegan ürün demek hayvansal madde içermeyen ürün demek. sizin dediğiniz gibi çok doğal bitkisel falan değil. vegan bi üründe en ağır kimyasalları bile görebilirsiniz. yanlış bilgi olduğu için düzeltmek istedim. insanlar yanlış öğrenmesin zira etiket okuyan anne sayısı baya az.
Busez663 Deletedmom138 ben çok kullanmak istiyorum vitaminlerimi ama mide bulantım yüzünden içemiyorum birde şekilleri de çok büyükler ☺️
Buse62 Bende hep yazıyorum öyle diyenlere doktorunuzu dinleyin kendi kafamıza göre hareket edemeyiz doktor tahlillerden bakıyor ne eksik diye ona göre veriyor bende kullanmadım vitamin ama tahlillerim iyiydi doktor gerek yok dedi diye o yüzden beslenmeme hep dikkat ettim eskiler kullanmıyordu ama herşey dogaldı yedikleri içtikleri
hryoz Miniksena ben venatura marka takviyeleri kullanıyorum vegan ve temiz içerikten kastımda buydu sizin acıklamanız daha bilgilendirici olmus keske herkes farkında olsa 👍
Bircanzeytun Deletedmom124 bünyeden dolayı galiba bnm ablamda kullanamamş hapları benm doktorum da kullnmya calış diyor en sin gittigim de iceblirmisin yoksa kan ignesi yda serum yazcm dedi bnde tekrar deneyim dedim ama olmdı bidahaki gttigimde degerlerime bakcak
VeraEbru Deletedmom138 siz hangi vitamini kullanıyorsunuz benim ReGenesis Max. Ben memnunum. Doktorum hamilelik bitene kadar kullanıcaz dedi. İştahımı açar diye düşünüyodum ama aşırı bi iştah yapmadı neyseki☺️
VeraEbru Bossmanager karaciğer enzimlerine ne zaman bakılıyor ? Ben 22 haftalık hamileyim kan tahlili yaptırsam bakarlar mı?
Bossmanager VeraEbru ben de 21. Haftamda sağlık ocağında kan tahlili yaptıklarında öğrendim. Yüksek cıkınca da gastroentolojiye yönlendirdi .