Arasinannesi1 Kızlar 34 haftalığız bebeğim hiç hareket etmiyor ama nstye bağlanıyorum hareketi çıkıyor kalp atısı güzel oluyor bu neden böyle sizce
Smbl_gzl Arasinannesi1 Bizde 30+6 yız aynı durumla gittim doktora ntsye bağladılar doktorumun yanına geldim baktı gayet iyi sonuçların hiç bi sıkıntı yok dedi ultrason baktı orda da gayet iyiydi ama hareket etmiyo pek etsede çok az
Cengizenhar2020 Arasinannesi1 Bende 36+5 haftaligiz benim bebegmde çok nadir hareket ediyor bazen bende korkuyrm çok az hareketlerini hissediyorum. Şükür ama doktorum iyi diyor
Dygggkcr Arasinannesi1 günde 10 kez hissetseniz yeterli. Belki arkası dönüktür pozisyonundan dolayı da tam hissedemeyebiliyoruz artık yeri de daraldı
AATozarr Arasinannesi1 Bazen pozisyondan hissedilmeyebiliyor ondan sordum ,bizimki makat geliş o haftalar da pıt pıt hissediyordum sadece ☺️
Merveyunus31 Arasinannesi1 canim korkma bebegin hareketleri ayakları poposu yukarda olunca hissedilmezmis zaten
Smbl_gzl Arasinannesi1 İnan bende öyleyim valla artık işi gücü bıraktım oturup saatlerce hareket etmesini bekliyorum tatlı şeyler yiyorum bazen arada bir karnımı ufak ufak sallıyorum hareket etsin diye
Aynelazis Bendede öyleydi, bazen çok hareketli oliyo bazen olmiyo.. Ama günde 10kez hissediyorum buda iyi bisey. Korkma küçük hareket bile olsa say.
Oznur_11 Merveyunus31 yaa benim öyle mi oldu acaba. Normalde hareketleri çok güçlüydü. 2 gün önce çok bariz ki pozisyon değişmiş ama hangi pozisyon da anlayamıyorum. Hareket ediyor yine ama böyle önceki gibi güçlü değil sanki. 33 haftalgm
Arasinannesi1 Mekamu daha az ama daha belirgin hareketleri olur diyorlar en aktif dönemiymiş 10 ve üzeri yani
Zhrnz Arasinannesi1 34+6 yiz bazen.gun boyu hareket etmiyor gecede sadece kasilma ve sanci hissediyorum tatli.seyler yiyip.uzerine bol.su.icin hareket.etmesini bekliyorum o.sekilde kendini.belli ediyor
Merveyunus31 Oznur_11 evet hatta kağan kocatepenin videosu vardı ordada söylüyor bebegin poposu yukarda olunca hissedemezmiş anne hareketlerini korkma 😘