Yurdagul60 Doktorum bebeğimin böbreğime baskı yaptıgı ve böbreğimi büyüttüğünü söleyip takip edilmesi gerekiyor dedi varmı hamilelik sürecince bu sekilde bişiylw karşılaşan :)
halime21 Yurdagul60 benim oldu aylık takip ediliyor ilaç verilmiyor 7. Haftamda stend takılması gerek ama takarsak düşük olur dediler diye kabul etmedim halen devam ediyor ve ara ara taş düşürüyorum yani bu acıya katlanıyorum 🙁
my_babe Yurdagul60 benimde sağ böbreğimde şişme oldu ağrılarımda çok fazlaydı ama bol su içerek atlatmaya çalışıyorum. Stend önermiyorum dedi doktorum düşüğe sebep oluyormuş. Şuan bol bol su içiyorum eskisi kadar ağrım yok
Yurdagul60 halime21 bende 21 haftalık hamileyim bu hafta söyledi takip edicem dedi ama ciddi anlamda sağ tarafımda ağrı oluyor acaba bebeğin küçük diye mi düşük riski oluşur dedi yoksa o takıldıgında her dönemde mi düşüğe sebep oluyor
halime21 Yurdagul60 cnm bende şimdi 20 haftalığım o zmn küçük diye dediler şimdi nasıl olur bilmiyorum inanın geçen bir arkadaş erkek bebekte oluyor demişti benim bebek erkek sizin de erkek mi