EceEce internetteki listeleri kendinize göre uyarlayabilirsiniz aslında. Ben de öyle yaptım ama genel olarak şöyle söyleyebilirim.
Taşıma->bebek arabası, kangru
Beslenme-> emzik,biberon,önlük,mama(gerekliolursa alacağım) ,biberon fırçası
Bebek bakım, banyo-> bebek bezi, ıslak havlu, bebek temizleme pamuğu, pişik kremi, şampuan, bebek yağı, alt değiştirme ötrüsü, fırça ve tarak seti, tırnak bakım seti, havlu( 2 tane), doğal sünger, banyo küvet seti
Temizlik-> bebek çamaşır det., bebek yumuşatıcısı, leke çıkartıcı, çamaşır filesi,
Genel-> burun aspiratörü ( otri bebe alacağım),
Oda termometresi, temassız dijital ateş ölçer,elbise askısı, bebek kamerası( gerekli durumda alacağım, ilk süreçte benimle yatacağı için almayacağım.) , emzirme yastığı, ev tipi ana kucağı, elbise askısı
Bebek odası-> beşik, gardrop, şifonyer, anne yanı beşik, uyku seti, battaniye(2 tane yün, 2 tane penye,1 tane triko), müslin örtü(4 tane), yatak, beşik için yan korumalık, perde, halı
Anne için-> göğüs pedi, göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, emzirme sütyeni, emzirme atleti, gecelik/pijama (2 takım), emzirme önlüğü( ben almayı düşünmüyorm şimdilik müslin örtü kullanmayı düşünüyorum.), süt arttırıcı içecek, sırt çantası.
Benim listem aynı bu şekilde. Kendinize göre gerekli olanları olmayanları seçebilirsiniz. Ben ablama ve çevreme göre gerekli olanları not ettim. Kimisi hediye gelecek kimini ablam getirecek yeğenimde kullandıklarını. Eğer markaları da merak ederseniz onları da eklerim. Markalar tercih sebebi diye yazmadım😊
Bebek için kıyafet listesi istersen onu da eklerim.