esssraaaa inşallah bizm kızımızın ismi berra olacak .Berra duyduktan sonra hiç bir isme içim ısınmadı. melis ,öykü, sare klasiklerden de elif zeynep güzel isimler
Mommy1 ElifY ben Dila ismini çok seviyorum ama maalesef koyamıyorum babası karar vermis bile :( anlami da cok güzel bence bi düşünün derim
Edaa3595 ElifY Kızımın adını Gül Yade koyduk Nil Bade Sena Göknil Balım Tanem bunlarda seçeneklerin arasındaydı düşünebilirsiniz bu isimleride 🧚🏻♀️ Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧚🏻♀️🌸
hepimom FatmaKucuk bu hüma nin a sinda sapka var mi? Anlami cok guzel ama bazilari da kisa a li olacak sekilde huma diyor. Hatta huma kusu diye turku varmis.
FatmaKucuk hepimom Biz şapkasız düşündük, daha doğrusu orijinali nasıl bilemiyorum ama söylerken a hafif uzatılıyor. Anlamı çok güzel evet, başına konduğu kişiye mutluluk getirdiğine inanılan talih kuşu, devlet kuşu demek 😊 Türküsünü de dinledim geçenlerde
Artemis0 Kızım olsa adı kesinlikle Lavinya olacak. Bence çok orjinal söylenmesi kolay değil belki ama Roma mitolojisinde özgürlük anlamına geliyor. Çok güzel bir isim bence ama yüzde 75 benimki erkek; 2. Kız olursa artık koyarım. 😊