Tubasim Asumann benim çevremde de çok var bunlardan, cinsiyetimiz kız diyorum olsuuun diyor, aldığım beşiğe bakıyor bu lacivert erkek için kızını buna mı yatırcan diyor. İnsanlarımız artık kör cahil olmuş memnuniyetsizler. Bize bulaşmasalar ne var sanki
Asumann Tubasim kızada erkeğede istediğiniz rengi kullanabilirsiniz tercih meselesi kime ne. Cahiliyet çok aynen hala cinsiyet ayrımı yapanlar var 😬
Balbu Humi benim eşimin annesi de her aradığında ilk söylediği şey ' iyice şişti mi' 🥴 Bi foto paylaşıyorum eşimin akrabaları arayıp ne kadar kilo almış diyorlar 🤣
Twinksmom Asumann Amaaaaan bana da başladılar onu yeme iz olur saçımı kestirdim ömrü kısalır gül koklamıycakmışım sebgililer gününde gayrette kokladım başka bişey yapıyorum öyle olmaz kötü olur Kendi anneme teyzeme bile ben inanmıyorum öyle şeylere karışmayın diyip geçiyorum ya he siz haklısınız aynen öyle de geç
Asumann Twinksmom evet o yolları çoktan geçtim onları en başta söylediler 😄 he deyip geçmek lazım gerçekten
okyanustakibulut Asumann bos yapiyorlar banada cok zayifsin sican gibi cocuk dogurucaksin dediler. Doktor kendini yorma rahim agzin kisa erken dogurcaksin dedi. 37 haftadayim bebegimde 3 kilo. Takma bosver
[silindi] Asumann yaşlı kaşlı demicen Ağzının payını vericem ondan anlıyorlar cünkü.. Sanki onlara düştü tasası sanki onlar gelip bakıyorlar yemeyimi aşını yapıyorlarmış gibi her işe burunlarını sokuyorlar kaynana gibi iyice nefret ettim şu tarz insanları bi kaşık suda boğasım geliyor
Selinglr Asumann allah belalarını versın onların catlagım varmış karnım buzuş buzuş olucakmış doğurduktan sonra guya 😂
Asumann Havvanooyeva malesef öyle Yaranamıyoruz insanlara. Ölçümleri normalse dışarıyı takmamak lazım