BusraDevlet83 Asumann Düşünsenize.. Kadın kilodan müzdarip, siz lafı çakıyorsunuz. Sen misin haddin olmayan şeyleri söyleyen 😀😀 Kızı bekar, başkasının kızına laf söylüyor. Sen kendi kızını evir, çocuk yaptırt önce. Iyy uyuz oluyorum böyle şeye.
Ponciginannesi_ Asumann geçen çook uzaktan bi tanıdık yolda gördü beni. Ayy küçücükte karnı var ne doğurucan ufacık birşey mi dedi. Şokumdan birşey diyemedim 😂
Deletedmom199 Asumann doktor bi sıkıntı görmüyor sana fazla bile daha zayıf bekliyordum dedi en son kontrolde
Sonayy38 BusraDevlet83 aynı benim kayınvalidem kendi biri 32 biri 30 yaşında olan bekar kızlarını koymuş kenara benim 26 yaşındaki ablama ablanında isteyeni yok herhalde kimse gelmiyomu ona diyordu bende en son sanane benim ablamdan sen kendi kızlarını vermeye bak dedim sonuçta onları isteyen yok bul birini dedim çok bozulmuştu bana bu benim huyum napayım sorarım diyodu dahada soramadı😂🥳
Depdep Sedaahmett çekemiyodur muhtemelen. İnsanlar genelde koskandıklarından böyleler. Desteklemezler kesinlikle😬en güzeli cvp vermemek hatta duymamazlığa gelmek ve hatta hatta o bunu konuşurken sen başka birine başka bişi konuşmaya başla😂
Sedaahmett Depdep zaten öyle yapıyorum. Başkalariyla konuşuyorum ama bi yandan da görümcemin bana baktigını hissediyorum. Birsey söylediginde duymamiş gibi yapiyorum. Umursamiyorum artik.
Depdep Bende ikizlere hamileyim karnım erken öıktı 3 aylıkken ayy 6 aylık gibi karnın dedi bi kaçkişi biride eltimdi😬napcan işte😭
YlmzSYlmz Kdzeregli benımde aynı sizin gibi 26 haftalık gobegım asagı da zaten serklajlıyım bıde etrafta AA karnın cok kücük asagı da diyen oluyor ama takmamaya calısıyorum tabi insan illaki dusunuyor neden asagı da diye ama ne yapalım bizimde vucut yapımız boyle doktr bana oyle demıstı 😕
Nihanus 5 ay hiç karnım yoktu bebek nerde niye kilo almıyorsun dediler sonra birden bi çıktı şimdide ikiz mi diyorlar ne değiştiriyor hayatlarında çok enteresan ama gülüyoruz sempatik bir şekilde ne yapalım 🤷🏼♀️🤣
Blossom Asumann Kendilerine mahvolacaksın kulübü üyeleri diyorum ben. 🙄 Böylelerine kendi yöntemiyle cevap vermek gerek. "Aaa senin yüzüne ne olmuş öyle? Bizim bir komşu vardı aynı senin gibi yüzü soluk duruyordu. Öldü biliyor musun?" demek gerek. 😁😁 Panik atak krizlerine girsin ondan sonra.
Sueda29 Asumann karnın çok büyük sezeryan olursn bana diolar :(( oysaki ben sezeryandan çok korkuorm normal doğum istiorm.karnım büyük diye sezeryanla ne ilgsi varsa
Aylin_16 elif1234 şişmişssin diyene sen de şişmişsin durduk yere ama ben en azından bir can daha taşıyorum de 😉
elif1234 Aylin_16 ya iate bunu diyen arkadasim oldufu icin afalladim yoksa sinir oldugum biri olsa zevkle agzinin payini verirdim o an😂
Bsrbkts Ağzı olan konuşuyor. Bana da kilolu hamile kaldın sen duba gibi olursun doğurana kadar dediler az kilo aldım şimdi de sen hamile kaldın zayıfladın resmen kesin bebek yeterli beslenememistir şunu ye bunu iç demeye başladılar. Birisinin eşiyle hamileliklerimiz yakın zamanda o da kalkmış benim hanım senin 2katin oldu bu gidişle 9aya kalmaz doğurur diyo. Dedim bunu gidip eşine de deme her hamilelik farklı sonucta. Yani ne olursa olsun insanlar bi sekilde laf edecek sey buluyolar ben takmiyorum artık