Acemianne1978 Asumann yaşlı derse teyze sen kısmetse öbür dünyaya de madem çok biliyor bunu da bilmesi lazım
1004nese Asumann offffff offffff boş boğaz bizim milletimiz 🤣 bilmediği konu hakkında bile çok biliyorlar 🤣
Asumann UraSsmom aynen öyle herkesin vücut yapısı farklı. Herkes aynı olacak diye birşey de yok. Karşılaşma yapılması çok saçma
Hazalozan Asumann bana rahmin dar galiba bebek iki büklüm duruyo demişti elitlerim içerisi otele benziyo mu doktorum herşey iyi diyo demiştim susmuşlardı hiiç sallama bile konuşmak icin konusuolar sadece
Sonayy38 Asumann kayınvalidem diyor banada şurda doğuma ne kadar kaldı hiç belli etmiyor kendini çocuk büyümüyo küçük doğacak diye milyon tane laf söylüyor allahtan uzaktayızda sadece telefonda konuşabiliyor ona da tahammül edemiyorum gerçi ama
Ballilokmatatlisikizim Asumann 1çocuk doğuran profesör zaten sakın ama sakın kimseyi takma sadece doktorunu dinle .
Nagihankilic Asumann bende 40+6 sürekli dogurmadan mi sorusunda biktim😤😤😤😤 doğurdum da geri içime soktum😠😠😠
Zeynepnurlu Nagihankilic 😅😅😅bende ilkini 42haftalik doğurmuştum tam çıldırmalık o soru 😅😅takılma nasıl olsa öyle yada böyle çıkacak