Asumann karnın çok büyük doğumun zor olur, karnın şöyle erken doğum yapabilirsin karnın aşağıda duruyor 7. Ayda gelir falan filan. Orta yaşlı kadın görmek istemiyorum artık 🥵🥵 hamile kadına böyle şeyler söylemek sözlü şiddet resmen ❗️
Humi Asumann ya sorma aynisi basimizda. Anne kiz biri girdi karnin ne kdr kucuk dedi saniye sonra kizi girdi aaa kocaman karnin var erken dogarsin dedi 😂 ama daha komigini soylim 33 haftaligim esimin annesi durup dururken eee sutun geliyor dimi dedi bende ne zaman dedim simdi dedi. Yooo diyince bi sasirdi aaa benim ilk gebeligimde nasil akardi hic cocuklarima mama vermedim. Seninde ins benim gibi olur dedi. Ins dedim uzatmamak icin. Bi siksana gelir simdi sutun dedi. Insanlar kafayi yemisler gercekten 😂 takilmiyorum artik esim en sonunda annesini tersledi sustu
Gzmsydr Asumann o kadar çok boş konuşan kadınlarimiz var ki bi kulağından girsin diğerinden çıksın takma bosver
Sedaahmett Asumann bana görümcemden başka kimse karnımla ilgili birsey söylemiyor valla. Ne zaman görümceme gitsek ya da onlar bize gelse göbegime bakıp gülerek bu ne kız şişmişsin iyice diyor. Top gibi olmussun diyor. 2 saat oturup eve gelene kadar gözü hep karnımda ve gülüp duruyor. Kendisinin 4 cocugu var. Sanki ilk kez hamile görmüş gibi davraniyor bu da benim sinirimi bozuyor. Ilk oğluma hamileykende böyle yapiyordu hep. Oglun doğsunda gör sen gezmeleri felan diyordu. Cok olumsuz konusuyordu. Ama cok şükür hic bi sikıntimiz olmadi. Oglum dogdu.40 ımız çıkmadan gezmelere başlamiştik. Şimdi 2.ye hamileyim. Yine ayni şeyi diyor. Doğsunda gör sen 2 cocuk nasil oluyor diye. Huni takıp gezersin diyor. Bende dedim ki senin gibi huni takmam dedim. Hayata cok olumsuz bakiyorsun dedim. Bunu dedigim halde hala karşımda sanki komik birsey söylemişim gibi gülüp duruyor. Sonra eşim bana bakarak bakma sen ona deli o diyor 😂 herkesin icinde konuşuyoruz birde bunu. Görümcemin bu gülmeleri benim cok sinirimi bozuyor o kadar 😂
Asumann Dincemine sinirlerim bozuluyor ama. Zaten daha önce kayıplarım oldu. Şuan 27. Haftadayız tabiki önceliğim sağlıklı olması ama yinede geriliyorum
Balbu Humi benim eşimin annesi de her aradığında ilk söylediği şey ' iyice şişti mi' 🥴 Bi foto paylaşıyorum eşimin akrabaları arayıp ne kadar kilo almış diyorlar 🤣
Siibeell Benim o tür laflar sağ kulagımdan bi giriyo sol kulagımdan kaç saniyede kaç salisede çıkıyo inan bilmiyorum :) herkesin her dedigini takarsak çok zor bi gebelik geçiririz he diyip geçmek lazım
Kulahci İlk oğlumdada diyolardı karnın çok aşağıda erken doğar bu diye ama erken gelmedi.2. Ye hamileym. Az önce misafir vardı yine aynı şeyi dediler. Her diyolar napalım alıştım 🤐😊
MzyynSrctn Sedaahmett eşinin dediği gibi deliymiş o zaman o. Anlamsız gülen insana sinir olurum. Sabır diliyorum sana 🙏
Depdep Sedaahmett çekemiyodur muhtemelen. İnsanlar genelde koskandıklarından böyleler. Desteklemezler kesinlikle😬en güzeli cvp vermemek hatta duymamazlığa gelmek ve hatta hatta o bunu konuşurken sen başka birine başka bişi konuşmaya başla😂
MzyynSrctn Asumann valla canım herkesin çevresinde vardır eminim. Tam bir ağzı olan konuşuyor durumu. Ben takmıyorum duymuyorum he he diyorum. Sonra da unutuyorum. Cevap vermek bile istemiyorum dinlemiyorlar anlamıyorlar çünkü. Sen takma boşşer he de geç herkese. Strese sokma bebeğini de kendini de.☺️
Asumann MzyynSrctn ilk takmıyordum aslında ama sık duymaya başlayınca gerildim sadece. Ama postları okuyunca rahatladım tek ben değilmişim😄
1004nese Asumann vallahi billahi insanlardan tiksindim hamilikde Ve beni sinir etmesinler die 6 aydır dışarı cikmadim milletle muhattap olmadım. 🤣🤣 Herkesle iletişimimi kestim. Ayyy hele o kaynanam beni goremedigi için çıldırıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Asumann 1004nese en iyisi valla hele kadın içine çıkmamak 😄 kaynanam şükür çok iyi konuda sıkıntım yok bana birşey yaptırmaz söylemez
MzyynSrctn Asumann bizde oğlumla 23 haftalık olucaz yarım saat sonra. Aman karnın kocaman çıkmış çok büyük görünüyor bilmem ne . Çıkmış işte napim içime mi çekeyim karnımı. Yaa evet öyle oldu işte falan diyorum sonrada unutuyorum 😂
Secil45 Aman takma canım boşver son ayalarda zaten karnın aşağıda olucak normal bişey bu geliyo bebiş 😊benimde karnım kocamında
Asumann Secil45 benim bide erkek göbeği belli biraz altta duruyo. Kadın diyor benimde öyleydi 7. Ayda geldi falan 🙄
1004nese Asumann kaynanam zaten cokkk uzakta. 🤣 Goremedigi için de çıldırıyor kendi kedine laf uyduruyor esimle konusurken yok neşe agirlasmistir yok şöyle olmuştur falan eşimde diyor yyooo vallahi her işini yapıyor diyor çatlıyor 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Markete gideyim diyorum illa tanıdık çıkıyor hemen şu soru normal mi sezaryen mi 🤣🤣🤣🤣🤣