Makbus littleon littleon çok sağol canım yönlendirme olduğu için indiirim yapılmış sanırım bizide bir doktorumuz yönlendirmişti ama onu soylemedim yarın arayıp sorayım
Makbus Cllbrvnbrl dediğim gibi bna 300 dediler siz doktor tavsiyesi ile mi gittiniz öyle mi dediniz acaba
Fatos4520 DenizOkyanus Ayşe seçil hanımdan memnunmusunuz bende ilk defa ona gideceğim bir hafta sonra
DenizOkyanus 33.haftam bitecek yarın hep ona gittim çok memnunuz, 31.haftamda sancım oldu gece 3e kadar ilgilendi ebesiyle haberleşti. Her sorunuza özenle ve ilgiyle cevap veriyor her ayrıntıya dikkat ediyor ben çok memnunum🥰
Fatos4520 DenizOkyanus çok teşekkür ederim bizim gitme durumumuz olmadı tanisamadik henüz Ayşe seçil hanımla 🤗bu hastalık biz hamilelere hiç iyi olmadı Allah sizin de sağlıklı sıhhatli doğum yapabilmenizi nasip etsin
DenizOkyanus Fatos4520 inşaallah bizde korkuyoruz ama mecbur gidiyoruz 34.haftadayız diye ama hastaneler dışarılar korkutucu beneklerimizi bişey olmaz inşaallah😞
Busravebebegi Denipolde tansel beye gittik 175 tl idi muayene ücreti kendi doktorumuz yönlendirdi hasan bey yine denipolde
Fatos4520 DenizOkyanus olmaz inşallah amniyo sıvısı bebekleri koruyor diye açıklama yaptılar uzmanlar bol.bol dua edin inşallah🤗
Fatos4520 Arkadaşlar merhaba ayrıntılı ultrasonda gittiginiz kadın doğum doktoru yapan var.mi yoksa başka birisine mi yönlendiriyorlar