Aysealty MucizemiBekliyorum bizimde 34haftalık kafası karın cevresi 36haftaya uyumlu akıllı bi kız olcak diye dalga geciyo doktorum☺Bişey olmaz cnm merak etme banada bugün normal dogum seni zorlar iri olucak biraz dedi😅
Kdrfts MucizemiBekliyorum evet canim bende ilk basta tedirgin oldum ama problem yok korkma herseyi cok normal sadece normal dogum olmayabilir dedi
Lamelif MucizemiBekliyorum biz 29+1 iken başımız 32+1 haftalıkdık. Ama bacak boyumuzda 31+1 haftalıktık
ikizannesiFilizkaradogan MucizemiBekliyorum doktor sana bakıyorum senin kafa yapın küçük ama bebeğin kafası büyük dedi bende babasına ve abisini çekmiştir dedim güldük 😃 sorun olsa zaten söylerdi dr
MucizemiBekliyorum Kizlar hepinizden teker teker razi olsun Rabbim. Moral verdiniz, hersey Allah tan rabbim neyi ol derse o olur sonucta insallah sağlikli bir sekilde kucagimiza aliriz bebeklerimizi 🙂
Ayselcnt Doktor bişey demedi ama benim oğlanında kafası ultrasonda sanki kocaman gibi görünüyor.. genel olarak 1 hafta önden gidiyoruz hamileliğin başından beri.. böyle şeyler duyunca paronayaya bağlıyorum acaba doktor sezeryan için yol mu yapı..önemsizse neden tedirgin ediyor ki..
prensleriminannesii MucizemiBekliyorum benim doktorumda kafa çevresi büyük dedi ailede varsa genetik oluyormuş normal dedi babasıda koca kafalı ona çekmiştir 🤣🤣🤣😊
fnur Benim.ogluma da koca kafali dedi.doktor güldü sonra 😊iki hafta önden gidiyordu kafasi ama suan normal haftasiyla uyumlu 36 haftalik olduk hic sikma canini
ZeynepKara MucizemiBekliyorum benimde 12 gün önde kafası ama eşimin bebekliğindede kafası büyükmüş ona çekti 😂😂 doktorada sordım hiç bir sorun teşkil etmez dedi senin doktorunda aynısını demiş takma kafana koca kafalılar akıllı olur derler 😎
cisemd59 Bizim de kafamız 3 hafta önden gidiyor canım. 31+4 de falan gittiğim de 34+5 çıktı yani 3 hafta önde. Doktor bir problem olmaz fakat bu şekilde devam ettiği halde normal doğum olmaz demişti. Pazartesi kontrolümüz var 35 haftalık olucaz hemen hemen kontrolde bakalım ne diyecek.
Pyemsespyemses111 MucizemiBekliyorum bnmde kızıma her gittiğim doktor kafası büyük diyordu bende kocama benzemiş k sin diyordum kocamın kafası büyük 😂😂😂. Şimdi doğdu kuZum ve kafası normal büyük bişey bekledim bnde ama minnoş resmen sende dert etme
MuratZeynepDiner MucizemiBekliyorum benimde 2 hafta önde.doktora sorun varmı dedim bebekler seri üretimden cıkmıyor herkesin ölçümleri farklı oluyor dedi☺eşime baktı babasına çekmiş genetik dedi hiç takmadm takmamda nasıl ki kiminin burnu büyük kiminki küçük,kiminin gözleri çekik kiminin iri oluyorsa kiminin kafası büyük kiminin küçük olur yani
Efebilal MucizemiBekliyorum benim oğlumada öle demişti hatta eşim tekrar arayip sormuştu doktor yok hiç bi sorun demişti şuan 3.5 yaşında hiç bişeyi yok yani üzülme canım önemli bişe değil o
Zeze03 Bnm oğlumdan böyle dedi bende 27 haftalığım ve kafası iki hafta önde 29 gibi bu önemli mi kötü bişey olsa doktor söylerdi ztn korkulacak bişey YÖK bnce önde dedikleri 1-2 mm bişey zaten bnm kafamda doğunca iriymiş annem öyle diyor yapısal bnce