MucizemiBekliyorum Kizlar mrb. Az önce doktordan geldim yarin 28 haftalik oluyoruz herseyi normal ama doktor kafa cevresi 31 haftaliğa göre dedi ☹ Bise olmaz olabiliyo böyle seyler falan dedi gülümseyerek ama icime kurt düstü tabi 🙄 Nolcak simdi
SedaTopgl MucizemiBekliyorum merak etme önemli bir hastalık olmadığı takdirde hiçbirşeycik olmaz biraz iri bebek tir okadar benim ilk gebeliğimde de aynısını demişlerdi yiğenime aynısını dediler ama maşallah turp gibi doğdular bi hastalık nedeniyle büyük olsa allah korusun oda taramada çıkardı zaten hiç kendini doldurup kurma sağlıklı herkes gibi bebeğini sende alacaksın kucağına inşallah 🙏
Happygril MucizemiBekliyorum bişey olmaz canım benim arkadaşın bebisinde kafası hep büyük du ultrosonda hiç bı sıkıntı çıkmadı sadece normal doğum yapamazsın demişti sezeryanla oldu maşallah pek sağlıklı şimdi 5 aylik
Birprensesannesi_ MucizemiBekliyorum ya tatlım aynısını banada dedı dun doktor kafama taktım sonra eşim benle tartıştı doğduğu zaman normal olacak o cocugunu kafası ne takıntı yapıyorsun diye sıkma canını
Merveozdemir MucizemiBekliyorum benim de kafası büyüktü canım o yüzden 41 hftaya kadar bekledik normal olursa diye olmadı kanalı giremedi sezeryan oldum 5 gün önce. Eğer kafası büyük diyorsa asla suni sancıyla falan denemelerni kabul etme canını çıkartıyorlar ve bi işe yaramıyor direk sezeryan ol
[silindi] MucizemiBekliyorum eşinizin kafa yapısına benziyordur. Mesela benim eşimin kafası büyük öyle bi durum olsa hiç korkmam ona benzedi derim. Bu işler biraz genetikte oluyor sonuçta bebek ya anneye benzeyecek ya babaya.
SedaTopgl MucizemiBekliyorum doktorlar kafa karıştırmaktan başka birşey yapmıyorlar zaten bir hastalığı yoksa önemli, neden diyosun ki iki kafası iri insanın aklına neler geliyo haklısın ama inan bi sıkıntı olmaz benimde iki hafta önde hiiç kendini üzme
MucizemiBekliyorum Birprensesannesi_ doktor da gülümsedi koca kafali diye seviyoruz böyleleri falan dedi ama ne bilim iste
MucizemiBekliyorum [silindi] aslinda bende öyle dusunuyorum esim de yapili biraz ama 31 haftalik gozukuyo kafasi diyince kaldim öylee
Birprensesannesi_ MucizemiBekliyorum takılma tatlım gorduklerı gıbı olmuyor hıc bır bebek bı tanıdığımıza kafası buyuk almamız gerekiyor cocugu su bu dediler kız dogurdu gayet normal kafalı bebek geldı dunyaya ☺
pembepapatya MucizemiBekliyorum gcen bana da oyle dedi saka olarak hastalik gbi demedi ama simdi icime benimde kurt dustu
MucizemiBekliyorum Merveozdemir daha dogum icin bise konusmadik normal ya da sezeryan diye bakalim hayirlisi olsun umarim normal olur
Merveozdemir MucizemiBekliyorum inşallah ağrısız sancısız normal bi şekilde istediğin gibi olur ama öyle bi ihtimal söylerse bebek kanala girmiyor boşu boşuna hem suni hemde sezeryan acısı çeliyorsun. Allah yardımcın olsun bi avazda kurtarsın
M_cakir MucizemiBekliyorum merak etme lütfen, canını da sıkma bunun için benim oğluma da dr böyle söylemişti korkmuştum ama o büyük kafa dediği 2-3 milim bir farkmış önemli bişey değil olur normal demisti. Doğurana kadar koca kafam diye sevmiştim😊 çok da sağlıklı maşallah..