ilayecemom https://imgyukle.com/i/n71HuG Daha 11 haftalığız ama ben çok merak ediyorum 🙈 tecrübeli arkadaşlar banada tahmin yapar mısınız 🥰😊
Furelcag ilayecemom bu şekilde cinsiyet tahmini yapılamaz ne yazık ki keşke doktordan bacak arasını almasını isteseydiniz 🙏🏻
06ikizannesi- M1044 n M1044 merhaba nasıl tahmin ediyorsunuz acaba kese durumuna göre mi benimde ikizlerim olucak birinin kesesi yuvarlak birisi oval gibi o şekilde mi tahmin ediyorsunuz
ilayecemom Furelcag baktı bacak arasına ama ben sana şimdi ne kız ne erkek diyebilirim dedi yorum yapmadı 😏
M1044 06ikizannesi- evet kese şekline göre yani genelde böyle ultrason şekli olan lar kız tabi erkek de olabilir benim de böyleydi ve kız ☺️
Furelcag ilayecemom devlet hastanesinin ultrason cihazlarının görüntü kalitesi pek iyi değil ne yazık ki muhtemlen ondandır
ilayecemom Lacivertli_kelebek aa nasıl anlıyorsunuz ya bende kız bu demek istiyorum 😂 inşallah ya sabırsızlıkla öğrenmeyi bekliyorum 😊😊
Hanife05 Kızlar benimde doktorum bacak arasına baya baktı bacak arası boş dedi bişey söylemedi sizce ne