Selam arkadaşlar bugün doktora gittim ve moralim çok bozuk bir şekilde geri döndüm. 20. Haftalarda bebeğin aşağıda olduğu söylenmişti eğilip uzanmam yasaklanmıştı,geçen hafta doktora gittiğimde başka bir doktora gitmiştim yeri güzel çok aşağıda değil bence güzel demişti ama çok aşağıda değil ne demek yani? Üstüne birde 3 hafta sonra gel dedi ben sinirlendim zaten başka bir doktora gittim gelmişim 31. Haftaya sen nasıl 3 hafta sonraya gel diyebilirsin ki bu ne saçmalık dikkate alıp gitmeseydim belki herşey çok kötü olacaktı! Bugün ki doktor ise çok güzel ilgilendi ultrasonda bakmadan önce ben aşağıda olduğunu ama sözde üstte olduğunu söylediğini söyledim daha ultrasona geçer geçmez zaten çok aşağıda diye direk tepkisini gösterdi meğerse kızım rağım ağzına oturmuş çok sıkıntılı alttan bakmam gerek dedi alttan baktığında ise bir değer varmış açıklık değeri mi ne galiba en düşük 2.5 olması gerekirken benim 1.7 çıktı doktor dedi ki erken doğum olacak böyle devam ederse suyun da çok değil ama yeterli dedi iğneler verdi birsürü ilaç verdi ve ben birden şok oldum geçen hafta denilenlere bak bu hafta yaşadığıma bak,ben o doktoru dinleyip 3 hafta gitmeseydim belki de doğuracaktım! Okula gidiyorum ben kesinlikle gitmeme izin vermedi sınavlara bile gitmememi istedi ye iç yat yapıcaksın dedi ve ben çok üzgünüm korkuyorum. Başına gelmiş olan var mı? Pazartesi doktor tekrar bakacak eğer ilerliyorsa ciğer geliştirici yapacak ama düzelme varsa yapmayacakmış. Çok üzgünüm,başına gelen varsa ne önerirler? Rahim ağzı zarım da inceymiş,kesinlikle şakaya gelmez dedi doktorum kesinlikle yatmam gerektiğini söyledi. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın..