Minikmucizem92 Kızlar merhaba Kızım 25 hafta 2 günlüğü iki üç gündür bebeğim çok sık tekme atmaya başladı bazen sarsıp acıtacak şekilde. İl gebeliğim olduğundan emin olamadım normal mi acaba bu?
lilayda Minikmucizem92 30 dayim bana çığlık bile attırıyor bazen öyle boyle degil. Haftaya doktora sorucam bakalim acıyo yani bayagi
Zeynephanimm Minikmucizem92 normal canım benim. Şükret ki tekmeliyor hareketsiz oluşunu hissetsen o daha kötü
Minikmucizem92 Deleted5544 inşallah canım 25 haftalık olunca erkendir bu şekilde sık ve şiddetli tekme diye endişelendim biraz 🙈
Bsetncr2020 35+4 deyim benimde ilk hissettiğimden beri çok hareketli gece gündüz çok tekmeliyo dönüyo oynuyo bişeyler yapıyo kontrollerde bile durmuyo yerinde bi sıkıntı olduğunu söylemedi doktorum
Minikmucizem92 Bsetncr2020 inşallah bir sıkıntıları olmasın da. Ben de sizin gibi 30 haftalık tan sonra olur diye düşündüğümden endişelendim 25 haftalığız hani erken değil mi daha diye
Minikmucizem92 damlanne aynen valla eşim bile yanımda hissediyor. En azından 30 haftaşıktan sonra falan bu şekilde olur diye düşün üştüm ama 🙈
Minikmucizem92 lilayda aynen benim de acıyor bildiğin aklıma bin türlü şey geliyor. O iyi olsun da tekmesine razıyım yine de 😊