Mucizemmm00 Sizdede yürürken ağri saplaniyormu birden ya bu kasılmamı kızlar ben anlamaadim vajinaya rahimde sanki cocuk cıkcakmis hissi oluyo aniden gelip geciyo ayaktayken yürürken? Yasayan varmi
Gamzee00 Mucizemmm00 32 haftadayım 1 haftadır dediklerini yaşıyorum otururken ayrı yürürken daha çok artan bi ağrı bacaklarımı açınca bile çatı kemiğiMi diyolar ne orası nasıl ağrıyo bebeğin baskısıda ayrı 🥺🥺
Mucizebebegim3 Mucizemmm00 bu ara bendede basladi 30+2deyim batmalar asagiya baski agri sanki cikacakmis gbi birde vucudumda komple sivilce gbi yara cikti .cildiye universteye sevk etti anlamadm neden oyle yapti ne olsgnu anlamadi sanrm
Mucizemmm00 Canan_T bebek baski yapıyomus galba ama cikcakmis gbi bi his saniyede vurup gidiyo o cok kötü
Mucizemmm00 Gamzee00 normal sanirim doktorum kasılma değilse korkma diyor ama kasılma nasil oluyor bilmiyorumda üfff cok zor
Yaseminnn3 Benim de aynı şekilde ilk doğum olunca da ne sancısı ne ağrısı anlayamıyor insan,korkuyorum ama bunlar doğuma alıştırma sancılarıymış galiba😊
Mucizemmm00 Yaseminnn3 bende kasılmami acaba diye soru isareti ilk gebelik olunca bileyoruz ne oldugunu