ZeynoZeynom Hbetulll medova Aysel kamer çok iyi bi doktor bn şu anda kendim de ona gidiyorum memnunum 😊
Esrazeynepsare Hbetulll medicana da Nil okur var hikmet Karabacak var.. Ben ilk doğumumu Nil olursa yapmıştım yine ona gidiyorum
Kezosirac Hbetulll özelde medova azer hanim devlette ali berivanli da (eski 15 temmu: hastanesi) fethiye şahin harika bir bayan
Aysec40 Özele gidersen medova hastanesin aysel kamer var canım ben kendim oraya gidiyorum çok memnunum herşeyi açık açık anlatıyor güler yüzlü 😊
Edafr Medova Fuat demir canım Aysel hocada iyi bende bugün gittim.olumsuz konuşmuyor insanı rahatlatiyo
Edafr Ama medova çok pahalı 160 TL kan tahlili verdim 47 TL insanı biraz zorluyo. Keşke devlette iyi bı doktor bulabilsek ama çok zor
Edafr Kızlar bende fsh yüksekliği ve yumurta rezervi azlığı var böyle sorunla karşilasip Konya'da tedavi olan oldu mu. Bu konuda tedavi görüp memnun kaldığınız doktor varsa yazarsaniz çok iyi olur.
Eylul_ Edafr bu tarz tedaviler icin Mehmet çolakoğlu Ali acar Mustafa Basaran gibi. Prof. Gitmen lazm cnm
ZeynoZeynom Edafr başkent hastanesinde Emel hanım var alanında çok başarılı bi doktor biraz pahalı ama tavsiye ederim
Eylul_ Hbetulll Bende Mehmet Colakogluna gidiyorm memnunum simdilk😊 ilk gebelgm oldgu için dogumu nasl bilemyrm 🤷🏻♀️
Edafr Eylul_ ay inşallah canım ya çok moralim bozuk bebeğim olmazsa diye bugün Aysel kamere gittim de oda ilaç verdi. Benim durumumda olup hamile kalan çok ama bilmiyorum huzursuzum