Kubraatmaca Haftada bebeğin kalbini duymayıp daha sonra Duyan varmı acaba. Doktor bana bebeğin kalbi durmuş kürtaj yapacaz dedi ama geçen haftada duyamadık bi daha ki hafta gel duyarız demişti. Bugün kan verdim değerim 10000
Islim123 Kubraatmaca kan değerini boşver canım 9. Haftada duyan hile var geç döllenme olabiliyor. Başka doktora git istersen vajinal muayene denedi mi
Tuqceee33 Kubraatmaca Kubraatmaca 6 haftalıkken 10000 değerim, 8 haftalıkken duyamadım boş gebelikmiş, kese büyümüştü ama bebek yoktu, kürtaj oldum. Sen kürtaj için bekle bence acele etme.
Miniginannesiiii1111 Kubraatmaca karindansa geç duyabilirsin vajinalde 6. Haftada kalp atışı dinlenir 5. Haftada kalp atışı görülmesi beklenir
Kubraatmaca Islim123 4 gün önce falan gelişim durmuş dedi ama bende hiç belirti yok ne bir lekelenme ne bir ağrı. Üstüne hamilelik belirtilerim sabah bulantısı koku hassasiyeti hala devam ediyor. Ümitlenmek istemiyorum ama beklicem kanamayı. Gidip kürtaj olmayacam
lilayda Kubraatmaca bana da bos gebelik demislerdi 7 inci haftadan sonra baska doktora gittim kalp atisini oyle duymustuk
Miniginannesiiii1111 Kubraatmaca bebeği öldügu halde gebelik belirtisi kaybetmeyen maalesef anneler var
derindemir bendede 9 .haftaya kadar kalp atışı duyulamadı.kese bozulana kadar bekliycem dedim ve bekledimde ancak maalesef sonunda kese bozuldu ve kürtaj oldum.