Nesizade05 Smrhls benimki 10 dk bile sürmedi biz burda detaylı değil genel yapıyoruz dedi ne resim verdi ne ekranı görebildim hiç bişey söylemedi 😕 sonucu doktorun ekranına düşer dedi o kadar
Nesizade05 Smrhls Amasya da devlet hastanesinde yok sürmedi ya adam dedi zaten buradaki genel detaylı değil diye
Smrhls byzatrn zaten doktora direk detaylı ultrason için gittim internet den randevu aldım devlet hastanesi ama ultrason için ücret alınıyor belki oyuzden direk yapiyolardir
Smrhls Kızlar ben size detaylı olarak şöyle anlatayım ilk önce Cerrahpaşa tıp fakültesi Hastanesi'ne randevu alıyorsunuz internet üzerinden alınıyor sadece yalnızca Dr.Ali Benian yapıyor sanırım zaten randevu alırken yazıyor yapıyor yapmıyor diye ben Ali beye aldım öyle çokda zor olmadı bir hafta sonrasına aldım hemen randevu saatim 11.30 du gidiyorsunuz ödeme yapiyosunuz vezneye 250 TL sonra sıra si ile çağrılıyor randevu olmasına rağmen çok fazla bekledik biz bilmiyorum belki bizim şansımıza öyleydi 2 saat bekledik siramiz geldiğinde doktora detaylı ultrason için geldim demeniz yeterli 20 dkdan uzun süre bakiyor yalnız hiç konusmuyor çok suratsız deyil ama 😊 tamamen bebeğe odaklanıyor her yerine bakıyor ölçüleri vesare yazıp kendi doktoruna göster diyor ben bir sorun varmı diye sordum yok sadece bir hafta ilerde gidiyor dedi doktoruna gosterirsin dedi dosyaya gördüğü.ne varsa yazmış zaten ben memnun kaldım tek sıkıntı 2 saat beklemekti umarım yararlı bir yazı olmuştur 😘
Smrhls byzatrn evet devlet ama bazı.bolumlerde bazı doktorların işlemleri ücretli oluyormuş detayliyida sadece bu doktor yapiyor
umutcuk Dışarıda renklisiyle ayrıntisiyla 350 liraya yapıyorlar devlette ücretli olması çok enteresan özellikle 250 lira oluşu
Smrhls umutcuk hastaneye göre değişiyor fiyatlar bizim burdaki özeller 400 liranın altında fiyat vermediler Dr Ali Bey'in ismini çok duymuştum hem onun için hemde eğitim araştırma olduğu icin tercihim orası oldu
Buse0911 Smrhls ben beykozdaym, doktrumun onerdigi bi muaynane belki o yuzdeno fiyat olabilir ama isterseniz numarasini verebilirim adinida umraniye santrade henuz gtmedim bnde, normalde 450 tl imis ama indrmpiymis bnm doktrum gonderdigi icin
Edanurdg Bende Bahçelievler şirinevlerde 300₺ yaptırdım alfa görüntüleme merkezinde 40dk kadar sürdü memnundum tavsiye ederim uygun bir yer arayanlara cd ve renkli fotoğraf çıktısı veriyor