Ipek_ozsyhzry Kızlar 37.haftadayız Güzel kızım az hareket etmeye başladı 1 günde 4 5 kez oynuyor bazende hiç oynamıyor şöyle birşey varmı doğum yakın olduğu zaman bebek hareketlerde azalma olurmuş doğruluk payı varmı 🤔 yarın doktor kontrolümüz var zaten
pyymamm Ipek_ozsyhzry yeri daralınca azalırmıs. Drum hareketleri gözlemle demişti banada yarın belirtirsiniz sizde
Dilankenger Ipek_ozsyhzry doktor bana 36 dan sonra daha dikkatli say 10 kezden az olursa hareketi hemen gel dedi . ciddi bir durum yani bu . yeri sıkışsada tekme atıyorlar
Eymensmom35 Ipek_ozsyhzry canım bende 37+4um yeri daraldığı için eskisi gbi hareket hissedemiyor olabilirsn ama normal bişey yani doğumla alakalı oldugunu düşünmüyorm
Ipek_ozsyhzry Dilankenger yok tekmelerini hissediyorum hareketlerinide ama önceki haftalara göre azalma var yarın gideceğim zaten dığum yapmış arkadaşlarım öle dedi doğum yakınsa hareket kısıtlı olur dedi kimside bebek kanala girerse baş aşağı olursa hissetmezsin dediler valla bilemedim🤦🏻♀️
Eymensmom35 Ipek_ozsyhzry benim bebek baş aşağı kaç haftadır ama hem aşağıdan hissediyorm hem yukarıdan pata küte tekmeleri yiyorum 😅
Ipek_ozsyhzry Eymensmom35 galiba öyle doğursamda rahatlasam 🤦🏻♀️☺️ Bizim kız nazlı davranıyor galiba anasını telaşlandırıyo birazda içim rahatladı sen böyle diyince